You are here:

Petrolul "respiră"! A scăpat de una dintre problemele începutului de sezon. Claudiu Tudor: "Echipa să arate cum trebuie"

Petrolul "respiră"! A scăpat de una dintre problemele începutului de sezon. Claudiu Tudor: "Echipa să arate cum trebuie"

Petrolul

Comentarii

Preşedintele de la Petrolul, Claudiu Tudor, a prefaţat derby-ul cu Dinamo. Oficialul a transmis că "lupii" pot continua cu transferurile, în funcţie de nevoile lui Mehmet Topal, după ce interdicţia de la FIFA.

Claudiu Tudor a comentat şi vestea bună primită de Petrolul, după perioada agitată din club

Dinamo - Petrolul Ploieşti are loc duminică, de la 22:00, live video pe Orangesport.ro. Ambele echipe caută prima victorie în noul sezon, după ce "câinii" au cedat cu CFR Cluj, 2-3, iar "lupii" au remizat cu Gloria Buzău, 0-0. 

Claudiu Tudor este optimist în vederea meciului, iar după ce FIFA a ridicat interdicţia la transferuri, în urmă cu câteva zile, a anunţat că se doreşte o echipă puternică, într-un moment special al istoriei clubului. 

"Derby-urile Petrolul - Dinamo sunt speciale, sperăm să fie un stadion plin şi va fi aşa. Sperăm ca nivelul jocului să se ridice la nivelul unui derby. E importantă şi starea terenului şi sperăm să ne adaptăm mai repede. Sper ca băieţii să reacţioneze imediat la acest teren. 

(n.r. - S-a ridicat interdicţia la transferuri) Cu siguranţă jucătorii aduşi vor fi un plus, vom arăta mai bine decât în prima etapă. Avem mare încredere în jucători şi, dacă mai e nevoie, mai aducem jucători şi echipa să arate cum trebuie în an de centenar. Echipa există datorită suporterilor şi cu siguranţă în această seară vor fi la înălţime", a declarat preşedintele de la Petrolul Ploieşti, înainte de derby-ul care are loc pe arena de la Arcul de Triumf. 

În schimb, Claudiu Tudor anunţa că turcii n-au preluat Petrolul şi a explicat situaţia din fruntea clubului. 

Afla mai multe despre: claudiu tudorclaudiu tudor petroluldinamo petrolul 

viewscnt
Articole similare