Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presupusul parior de la Botoşani, ”certat” pentru sinceritate: ”E un particular! Cum să recunoşti?” | EXCLUSIV

Presupusul parior de la Botoşani, ”certat” pentru sinceritate: ”E un particular! Cum să recunoşti?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a fost surprins de sinceritatea lui Virgile Pinson. Fotbalistul implicat în scandalul pariurilor care a zguduit-o pe FC Botoşani a recunoscut că a luat intenţionat cartonaşul galben din meciul cu Sepsi, pierdut de gruparea moldavă cu 2-5.

”Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonaşul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaş? Am fost avertizaţi că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoşani şi că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut preşedintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, a spus Valeriu Iftime. pentru Gsp.ro.

Bogdan Cosmescu, uluit de sinceritatea lui Pinson”Cum să recunoşti?”

Invitat în studioul Orange Sport, comentatorul a fost surprins de faptul că jucătorul Botoşaniului nu a negat acuzele venite din partea oficialilor clubului.

”Pe mine asta mă uluieşte. Nu înţeleg. Cum să recunoşti? Asta mă uimeşte. Eşti un particular în privinţa infracţiunilor, nu eşti versat. Vine ăla, te întreabă dacă ai luat galben şi tu spui:”Da, aşa e?!”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Pinson şi Drole au zilele numărate la Botoşani! Alexa i-a exclus din lot

„Pentru toată lumea, ca imagine, este foarte urât. Sigur, există şi prezumţia de nevinovăţie şi pentru ei şi mi-aş dori sa demonstreze ca nu e nimic adevarat. Au fost niste coincidenţe, însă noi, ca şi club, suntem obligaţi să anunţăm comisiile abilitate pentru aşa ceva. 

Şi poliţia s-a autosesizat, pentru că acesta este un subiect foarte sensibil în sport. Repet, există prezumţia de nevinovăţie, dar astfel de discuţii nu trebuie să fie într-un vestiar, într-un club sănătos, unde se vrea performanţă. 

Pariurile sportive sunt un cancer, care distrug absolut tot! Până se finalizează ancheta, jucătorii vor fi suspendaţi. M-aş bucura pentru ei să nu fie adevarat. În acest moment, Pinson şi Drole sunt cei doi jucători suspendaţi”, a declarat Dan Alexa, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu ”U” Cluj.

 

Afla mai multe despre: fc botoşanisuperligăbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare