Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Adi Mutu despre posibila sa venire la CFR Cluj. Cât de sigur este, până la urmă, postul lui Mandorlini în Gruia

Prima reacţie a lui Adi Mutu despre posibila sa venire la CFR Cluj. Cât de sigur este, până la urmă, postul lui Mandorlini în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Adi Mutu a vorbit pentru prima dată despre o posibilă venire a sa la CFR Cluj, în locul italianului Andrea Mandorlini.

CFR Cluj a reuşit calificarea în sferturile Cupei României, dar situaţia din campionat nu se prezintă la fel de bine.

Gruparea din Gruia nu a înregistrat nici măcar o victorie în ultimele patru etape din Superligă şi s-a adus în discuţie viitorul lui Andrea Mandorlini la cârma echipei.

Adi Mutu: ”Lucrurile sunt în regulă”

Una dintre variantele vehiculate că i-ar putea lua locul italianului ca antrenor la CFR Cluj a fost şi Adi Mutu, care a vorbit despre acest subiect.

Totuşi, conducerea formaţiei din Ardeal a luat decizia de a merge mai departe pe mâna tehnicianului italian, iar Adi Mutu nu mai este o prioritate pentru clujeni.

”Nu! Nu au existat discuţii în acest sens, n-are sens să abordăm subiectul. Lucrurile sunt în regulă. E un campionat mult diferit faţă de imaginea pe care poate o are multă lume despre fotbalul din Azerbaidjan. De obişnuit, cred că încep să mă obişnuiesc.

Fotbalul e mult mai bazat pe fizic decât ce avem noi, în România. Nivelul e bun, iar în acest sezon există mult mai mult echilibru decât în alţi ani, când se desprindeau una sau două echipe. Primele 5 echipe sunt acolo, ca nivel”, a declarat Mutu, conform Iamsport.

Până la finalul anului, CFR Cluj mai are de jucat meciurile cu FCSB (a), Sepsi (d) şi U Cluj (a).

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorliniadi mutu 

viewscnt
Articole similare