Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"PSG a acceptat". Undă verde pentru transfer! Mbappe, schimb-monstru cu un star

"PSG a acceptat". Undă verde pentru transfer! Mbappe, schimb-monstru cu un star

PSG

Comentarii

PSG acceptă să-l vândă pe Kylian Mbappe (23 de ani), starul nemulţumit de pe Parc des Princes, şi vrea un schimb "galactic" de jucători.

Kylian Mbappe a devenit, din nou, nemulţumit de situaţia în care se află la PSG, deşi abia şi-a prelungit contractul cu formaţia din Paris. Deşi la nivel declarativ, oficial, nu există intenţia de a-l vinde pe Mbappe, se pare că în culise Parisul "a acceptat" ideea de a-l lăsa pe francez să plece.

"PSG a acceptat". Undă verde pentru transfer! Mbappe, schimb-monstru cu un star

În urmă cu câteva zile, presa din Franţa anunţa la unison că starul francez Kylian Mbappe, care abia a semnat un nou contract până în 2025, e nemulţumit la PSG. Pe surse a apărut informaţia că Mbappe e supărat pentru că Parisul îşi încalcă promisiunile făcute în momentul când a fost semnată noua înţelegere.

Ismael Mahmoud, un cunoscut jurnalist egiptean, a anunţat, joi, că "PSG a acceptat" să-l vândă pe Kylian Mbappe, dar vrea ca francezul să meargă la un singur club. Şi nu este vorba despre Real Madrid, aşa cum ar fi fost de aşteptat, ci despre Liverpool.

Potrivit sursei citate, PSG vrea să-l cedeze pe Kylian Mbappe la Liverpool şi vrea un schimb-monstru de jucători cu "Regele egiptean" Mohamed Salah. "PSG îl vrea de mult timp pe Salah şi e principala ţintă". Rămâne de văzut dacă Liverpool va fi dispusă să accepte plecarea lui Salah, la schimb cu Mbappe.

Mohamed Salah şi-a prelungit în vară contractul cu Liverpool, iar noua înţelegere este valabilă până în 2025.

Kylian Mbappe a marcat de 12 ori în 13 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului la PSG.

  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappe transfer psgpsg transfer kylian mbappepsg transfer mohamed salahpsg schimb salah mbappe 

viewscnt
Articole similare