adplus-dvertising
You are here:

Rapid, două transferuri de la Dinamo! Lovituri grele pentru ”câini”

Rapid, două transferuri de la Dinamo! Lovituri grele pentru ”câini”galerie foto

Rapid

Comentarii

Odată cu retrogradarea lui Dinamo în Liga 2, mai toţi jucătorii s-au decis să plece din Ştefan cel Mare. Cei puţini rămaşi încă sunt ”vânaţi” de alte echipe din Liga 1, iar Adi Mutu şi Rapid au pus ochii pe doi ”câini”.

Din păcate pentru Dinamo, ascensiunea rivalei Rapid, cu un fost dinamovist pe bancă, a coincis cu declinul incredibil al trupei din Ştefan cel Mare.

La doar un sezon după ce giuleşteii au revenit în Liga 1, ”câinii” au retrogradat în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani a echipei.

Aşadar, mai toţi jucătorii de la Dinamo s-au decis să plece de la club, iar mulţi dintre aceştia şi-au găsit noi echipe.

Însă, există câţiva fotbalişti, în special dintre cei crescuţi la club, de care Dinamo încearcă să ţină cu dinţii, iar Rapid vrea să pună mâinile pe doi dintre aceştia.

După ce se specula că Adi Mutu ar intenţiona să o ajute la Dinamo prin a trimite jucători, se pare că acesta ar dori şi să aducă doi ”câini” la schimb.

Rapid, două transferuri de la Dinamo

Primul nume din Ştefan cel Mare de pe lista ”Briliantului” este cel al lui Ahmed Bani (19 ani), unul dintre cei mai promiţători şi bine văzuţi jucători proveniţi din pepinieră lui Dinamo în ultimii ani.

Despre interesul Rapidului pentru Bani s-a mai scris, iar Mutu plănuieşte acum să nu ia un singur ”câine” din Ştefan cel Mare, ci doi.

Conform Playsport, fostul elev al ”Briliantului” de la naţionala U21 ar fi intrat în vizorul echipei giuleştene, fotbalist care a afirmat public că nu îşi doreşte să mai continue la Dinamo.

Este vorba de Ricardo Grigore (23 de ani), jucător care divulgat în ultimele zile detalii incredibile despre situaţia din culise de la Dinamo.

Cu restanţe salariale importante, apărătorul central este dornic să părăsească echipa la care a crescut şi ar fi foarte interesat de o reuniune cu fostul său coechipier.

Conform sursei citate, Grigore nu lipseşte de la antrenamentele ”câinilor”, dar refuză să se pregătească alături de coechipieri, iar declaraţiile sale din presă arată cât de disperat este jucătorul să plece la mai bine.

viewscnt
Articole similare