Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid învinge, dar nu convinge: ”Mă aşteptam la mult mai multe. Nu înţeleg”. Semnal de alarmă pentru echipa lui Bergodi | EXCLUSIV

Rapid învinge, dar nu convinge: ”Mă aşteptam la mult mai multe. Nu înţeleg”. Semnal de alarmă pentru echipa lui Bergodi | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a reuşit să treacă pe teren propriu de Oţelul Galaţi, singura echipă care era încă neînvinsă în deplasare. Iar concluziile celor întâmplate în Giuleşti au fost trase în studioul Orange Sport de specialiştii Ovidiu Herea şi Constantin Zotta.

Rapid a învins-o sâmbătă seara, pe teren propriu, pe Oţelul Galaţi, scor 2-1, în etapa a 24-a din Superliga României.

Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul încă din minutul 6, când apărarea gălăţenilor a gafat, iar Albion Rrahmani a înscris.

Meciul a fost oprit pentru 4 minute, din minutul 11, din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate în teren de suporterii giuleşteni.

După reluare, oaspeţii au ratat o ocazie mare în minutul 14, când Aioani a intervenit foarte bine la Rusevic. Rapidul şi-a dublat avantajul înainte de pauză, în minutul 45+3, prin Burmaz.

Ermal Krasniqi nu l-a putut învinge pe portarul Oţelului, în minutul 53, iar elevii lui Dorinel Munteanu au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 87, prin Cisotti.

La finalul meciului, în studioul Orange Sport, Ovidiu Herea a punctat că victoria este una meritată pentru Rapid, dar se aştepta la un joc mai bun făcut de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

”Mă aşteptam la mult mai multe din partea celor de la Rapid, dar nu reuşesc să depăşească încă această problemă a jocului. Nu înţeleg de ce au redus motoarele, de ce s-au retras în apărare şi au permis Oţelului să urce.

Mă aşteptam ca Rapid să fie mai ofensivă cu acest sistem cu doi atacanţi. Atacanţii şi-au făcut treaba, au marcat, dar nu prea au primit mingi”, a declarat Herea, la Orange Sport.

De asemenea, Constantin Zotta a tras şi el un semnal de alarmă cu privire la calitatea jocului oferit de echipa condusă de Cristiano Bergodi.

”Rapid rămâne datoare la calitatea jocului prestat. La fel a fost şi în primele două meciuri. Chiar dacă Rapid a câştigat, echipa care a fost la controlul jocului a fost cealaltă”, a completat Zotta.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 3, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are şi ocupanta locului secund, CFR Cluj. Oţelul se află pe poziţia a 11-a, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidrapid otelulsuperliga 

viewscnt
Articole similare