Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Farul, duel între campioană şi lider. Hagi: ”Am arătat că suntem în formă. Cu ideea aceasta mergem la Bucureşti”

FCSB - Farul, duel între campioană şi lider. Hagi: ”Am arătat că suntem în formă. Cu ideea aceasta mergem la Bucureşti”

Farul Constanța

Comentarii

Duelul dintre Farul Constanţa şi FCSB reprezintă, de fapt, o dispută în campioana României şi liderul Superligi, iar Gică Hagi (58 de ani) a prefaţat întâlnirea în cauză.

Farul Constanţa şi FCSB vor juca în cel mai disputat meci din cadrul etapei cu numărul 24 din Superliga României. Duelul va avea loc luni, 5 februarie, de la ora 20:00.

La conferinţa de presă premergătoare partidei care va avea loc chiar de ziua sa, când va împlini vârsta de 59 de ani, Gică Hagi a subliniat faptul că echipa sa a început anul 2024 cu meciuri grele pe care le-a câştigat, ceea ce demonstează că este în formă.

De altfel, atât campioana Farul Constanţa, cât şi liderul FCSB au reuşit să obţină două victorii în cele două etape disputate în noul an.

Hagi a mai precizat că se aşteaptă la un duel extrem de echilibrat cu bucureştenii şi speră ca Farul să câştige.

“Am avut începutul de an cu meciuri foarte grele. Două le-am trecut foarte bine, am câştigat. Am arătat că suntem în formă, suntem pe un drum bun. Vine al treilea meci cu un adversar la fel de puternic, la fel de tehnic. Trebuie să participăm la ambele faze, trebuie să dăm tot ce avem noi mai bun, trebuie să credem în ce facem şi să avem curaj.

E clar că la genul acesta de meciuri trebuie să te duci cu mentalitatea de a încerca să marchezi. Va fi un meci cum au fost toate între noi şi ei, dar nu numai cu ei, cu toate echipele bune, noi tot timpul am ieşit la joc şi am încercat să avem personalitate şi să ne impunem şi să încercăm să câştigăm. Cu ideea aceasta mergem să construim succesul nostru la Bucureşti şi sperăm să-l obţinem.

Suntem conştienţi că întâlnim un adversar foarte, foarte bun, capabil să joace un fotbal foarte bun, să marcheze, un adversar care a demonstrat până în momentul de faţă că e într-o formă foarte bună şi sperăm că, cum şi noi, suntem în formă să iasă un meci foarte bun şi noi să fim cei care o să câştigăm acest meci”, a declarat Hagi, înainte de meci.

Afla mai multe despre: farulgica hagifcsb farul 

viewscnt
Articole similare