adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat "în ultimii 3 ani" între Anamaria Prodan şi Dan Alexa după momentul zero dintre cei doi

Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat "în ultimii 3 ani" între Anamaria Prodan şi Dan Alexa după momentul zero dintre cei doi

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul de la FC Braşov, Dan Alexa, a vorbit despre episodul petrecut în 2019 care-l urmăreşte şi acum. "Chirurgul" a recunoscut că a fost afectat o lungă perioadă de timp de conflictul de la Giurgiu cu Anamaria Prodan, cu care a discutat rar "în ultimii trei ani".

Ce s-a întâmplat în ultimii ani între Anamaria Prodan şi Dan Alexa

Dan Alexa încă este reprezentat de Anamaria Prodan, chiar dacă cei doi au fost protagoniştii unui conflict nemaivăzut în fotbalul românesc. 

Antrenorul principal încearcă să revină în prima ligă cu o echipă, iar aceasta ar putea fi FC Braşov, cu care a semnat în vara anului 2022. 

Însă în anii trecuţii el a încercat să treacă peste palma pe care Anamaria Prodan i-a dat-o după un meci al Astrei. 

Înainte de a fi agresat fizic de agentă, cei doi au avut o relaţie bună, după cum povestea chiar Anamaria Prodan: "Tu acum te-ai gândit să fii gelos (n.r. - Laurenţiu Reghecampf)? Dan Alexa vine la noi în casă, mâncăm împreună, bem împreună", susţinea impresara. 

Însă totul s-a schimbat după cele petrecute în 2019, iar în ultimii ani Anamaria Prodan şi Dan Alexa au păstrat doar o legătură profesională, iar de comunicat au făcut-o rar. 

"Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacţionez imediat în faţa Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toţi, ”băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!”, a fost o nebunie un timp. 

Foarte mult (n.r. - a fost afectat), în special la nivelul percepţiei publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuşi, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb? 

(n.r. - Aţi păstrat legătura?) Foarte rar. Nu ştiu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine şi familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poţi lua meritele", a declarat Dan Alexa pentru Playsport

După episodul petrecut la Giurgiu, Dan Alexa nu a mai antrenat în Liga 1 şi le-a condus pe: Rapid Bucureşti, ASU Poli Timişoara, CSM Reşiţa şi acum pe FC Braşov. 

viewscnt
Articole similare