You are here:

Răsturnare de situaţie. Xavi ar putea rămâne la Barcelona şi din vară. Când se va decide situaţia

Răsturnare de situaţie. Xavi ar putea rămâne la Barcelona şi din vară. Când se va decide situaţia

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (44 de ani) ar putea rămâne la FC Barcelona şi sezonul viitor. Acest scenariu a fost dezvăluit de presa spaniolă.

Telenovela spaniolă de la Barcelona cu Xavi personaj principal continuă

Antrenorul Xavi este deschis la ideea de a rămâne pe banca echipei FC Barcelona în sezonul următor, conform anunţului făcut de publicaţia Mundo Deportivo.

Sătul de critici, tehnicianul în vârstă de 44 de ani a anunţat în luna ianuarie că va pleca în iunie, cu un an înainte de expirarea contractului.

Însă Joan Laporta, preşedintele clubului, şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a-l vedea în continuare pentru încă un sezon. Insistenţa sa pare să fi dat roade.

Continuitatea lui Xavi nu este încă un lucru sigur, dar antrenorul nu mai respinge ideea, chiar dacă nu a făcut niciun comentariu public pe această temă.

Duminică, 21 aprilie, el a minimalizat din nou subiectul după înfrângerea în faţa celor de la Real Madrid în ”El Clasico”. "Nu este momentul să vorbim despre asta", a declarat Xavi, într-o conferinţă de presă.

În zilele următoare va avea loc o întâlnire între Xavi, preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste şi directorul sportiv Deco pentru a analiza situaţia.

În ciuda eliminării din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi a perspectivei unui sezon fără titlu, antrenorul ar fi apreciat în mod deosebit sprijinul intern pe care l-a primit în ultimele luni.

Xavi o antrenează pe FC Barcelona din data de 6 noiembrie 2021. A câştigat La Liga (2023) şi Supercupa Spaniei (2023). Bilanţul pe banca formaţiei catalane este de 136 de meciuri, dintre care 85 de victorii, 23 de remize şi 28 de pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonaxavila ligajoan laporta 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul