Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a rezolvat transferurile dorite: ”Au venit cei doi”. Ce mai pune la cale Mihai Rotaru: ”În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem”

Universitatea Craiova a rezolvat transferurile dorite: ”Au venit cei doi”. Ce mai pune la cale Mihai Rotaru: ”În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem”galerie foto
Comentarii

După două etape din noul sezon, Universitatea Craiova a reuşit să însumeze numai două puncte, motiv de îngrijorare pentru olteni. Din această cauză, Mihai Rotaru s-a pus pe făcut transferuri, iar luni a anunţat două noi veniri la echipa din Bănie.

După aproape un sezon petrecut pe banca echipei, Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Universitatea Craiova, din pricina unor neînţelegeri cu patronul Mihai Rotaru.

În locul acestuia a fost adus Laszlo Balint (43 de ani), fostul tehnician de la UTA, dar rezultatele obţinute până acum nu au fost chiar cele dorite.

Trei meciuri şi trei remize au însumat oltenii în acest debut de sezon, împotriva lui Sepsi şi U Cluj în campionat şi Vllzaniei în Conference League.

Noul tehnician al echipei a anunţat cu disperare că are nevoie de întăriri, iar conducerea i-a îndeplinit acum dorinţa, a anunţat chiar Mihai Rotaru.

Rivaldinho şi Sergiu Hanca au sosit la Craiova şi urmează să semneze cu Universitatea, în timp ce oltenii încă speră să mai rezolve două sau trei transferuri.

Universitatea Craiova a rezolvat transferurile dorite, dar nu se opreşte aici

Au venit Raul Silva, Ivan Martic, astăzi au venit Rivaldinho şi Hanca. În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători la ceea ce a fost ieri.

Dar campania continuă, sunt patru jucători: Raul Silva, Martic, Hanca şi Rivaldinho”, a spus Mihai Rotaru la PRO Arena.

Rivaldinho se întoarce în ţară după doi ani petrecuţi la Cracovia, unde nu a reuşit să impresioneze, marcând de doar trei ori în peste 50 de meciuri, deşi evoluează ca vârf.

De cealaltă parte, dacă decizia brazilianului de a reveni în România pare de înţeles, alegerea lui Sergiu Hanca lasă foarte mult loc de interpretare.

Căpitanul Cracoviei s-a decis să se întoarcă în ţară la un dintre marile rivale ale fostei sale echipe, Dinamo, în condiţiile în care se afla în Polonia de o bună perioadă.

Totuşi, motivul din spatele revenirii sale ar putea fi legat de viaţa familiei sale, întrucât el şi soţia sa ar aştepta un nou copil, iar Andreea Hanca ar dori ca acesta să crească în România.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare