Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Acord între Gică Hagi şi Adrian Mititelu! FC U Craiova a confirmat venirea jucătorului dat transferat în străinătate

OFICIAL | Acord între Gică Hagi şi Adrian Mititelu! FC U Craiova a confirmat venirea jucătorului dat transferat în străinătategalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Dat transferat în străinătate, un fotbalist al Farului Constanţa ar urma să semneze cu FC U Craiova. Adrian Mititelu s-ar fi grăbit să îl ”fure” pe acesta de sub nasul celor de la Mezokovesd, din prima ligă a Ungariei, care erau aproape de a ajunge la un acord cu jucătorul.

UPDATE

FC U Craiova a confirmat oficial transferul lui George Ganea, care a fost fotografiat alături de tatăl său şi patronul Adrian Mititelu la prezentare.

Suntem încântaţi să anunţăm sosirea la echipă a lui Geroge Ganea, fiul fostului atacant al Ştiinţei şi al naţionalei Ionel Ganea.

Acesta a semnat un contract cu gruparea alb-albastră pentru următorii 2 ani, cu opţiune de prelungire pentru încă 2 sezoane, şi este deţinut în coproprietate cu Farul Constanţa”, se arată în mesajul transmis de olteni.

 


Ştirea iniţială

Adrian Mititelu este un om foarte ocupat după eliberarea din penitenciar. Omul de afaceri şi-a reluat rolul la FC U Craiova, după ce fusese suplinit de fiul său, şi s-a pus pe făcut treabă în Bănie.

Aducerea lui Marius Croitoru la club pare să fi fost o reală lovitură pentru olteni, care deja visează la play-off, în ciuda faptului că în ultima stagiune se luptau la retrogradare până la revenirea lui Nicolo Napoli.

Totuşi, pentru a îşi atinge obiectivul, Marius Croitoru a explicat conducerii că mai are nevoie de întăriri, întrucât, realist, lotul a fost ”betonat” doar în apărare în această vară, mijlocul şi atacul rămânând aproape intacte în raport cu ultima stagiune.

În compartimentul ofensiv, doar Gabi Iancu şi Yassine Bahassa au fost aduşi la club, în timp ce unicul mijlocaş sosit la echipa din Bănie este David Croitoru, fiul noului antrenor, adus imediat după instalarea acestuia pe bancă.

Acord între Gică Hagi şi Adrian Mititelu

Deocamdată totuşi, Adrian Mititelu ţinteşte aducerea unui nou jucător de atac, iar, conform Playsport, acesta ar fi George Ganea (23 de ani), fiul fostului mare jucător Ionel Ganea.

Împrumutat la FC Argeş în a doua parte a sezonului trecut, fostul internaţional român de tineret fusese păstrat la Piteşti şi pentru această stagiune, înainte de a fi anunţat că de fapt nu mai e nevoie de el.

Nici Hagi nu ar avea mare nevoie de acesta pe litoral, aşa că s-a decis să îl vândă şi ar fi ajuns la un acord cu Mezokovesd, din prima ligă a Ungariei.

Între timp, conform sursei citate, Adrian Mititelu ar fi intervenit, iar în câteva ore ar fi ajuns la un acord cu ”Regele” pentru transfer, urmând să pună la punct ultimele detalii cu jucătorul.

George Ganea ar putea călca astfel pe urmele tatălui său, care a evoluat de asemenea la Craiova, în perioada februarie 1996 - iulie 1997.

Transferul ar urma să fie defintiv, dar fără o sumă: jucătorul ar urma să rămână în coprietatea celor două echipe, astfel că o eventuală sumă de transfer în viitor ar fi împărţită între Farul şi FC U.

Afla mai multe despre: george ganea 

viewscnt
Articole similare