Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru contestă una dintre convocările de la naţională: ”A făcut din cale de afară de puţin”. Nici fotbalistului nu i-a venit să creadă că a fost chemat | EXCLUSIV

Panduru contestă una dintre convocările de la naţională: ”A făcut din cale de afară de puţin”. Nici fotbalistului nu i-a venit să creadă că a fost chemat | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după remiza cu Finlanda, Basarab Panduru a vorbit în termeni duri despre selecţia făcută de Edi Iordănescu la echipa naţională. După ce el şi MM l-au luat în colimator pe Puşcaş, a venit rândul unui alt ”tricolor” să fie contestat.

Edi Iordănescu a renunţat la mai multe nume importante de la naţională din ultimii ani înaintea acestei acţiuni, precum Florin Niţă, Alex Maxim sau Alex Mitriţă.

Selecţionerul a explicat de ce a ales să nu cheme anumţit fotbalişti de această dată şi a surprins, atât pozitiv, cât şi negativ cu câteva dintre selecţiile sale.

Daniel Boloca a fost convocat în premieră, trei portari tineri, fără nicio prezenţă sub tricolor, au fost aduşi pentru a se lupta pentru postul de titular, iar forma bună a lui Denis Alibec a fost recompensată.

De cealaltă parte, George Puşcaş, care din nou a fost cerut exclus de la naţională, încă nu a fost lăsat acasă, iar ”veşnicul” Mario Camora a fost chemat din nou în detrimentul unor tineri.

Panduru contestă una dintre convocările de la naţională

O altă convocare care l-a surprins neplăcut pe Basarab Panduru a fost cea a lui Tudor Băluţă (23 de ani). Deşi expertul Orange Sport nu a contestat talentul mijlocaşului, acesta a punctat că Băluţă a revenit foarte uşor la naţională.

Specific, Băluţă a prins doar 406 minute în tricoul Farului în acest sezon, echivalentul a patru meciuri şi o repriză, în cele nouă partide în care a fost utilizat.

Din punctul de vedere al lui Panduru, astfel de statistici nu justifică în prezent convocarea la naţională.

L-ai luat pe Băluţă, care nu joacă de trei ani de zile, se tot plimbă peste tot şi are nevoie, că asta mi se pare incredibil, are nevoie de patru meciuri - cinci meciuri, vorbesc de minutele jucate, să ajungă la naţională.

Ajungi la echipa naţională nejucat de trei ani de zile, mi se pare incredibil. Trebuie să faci prea puţin în ziua de astăzi să ajungi la echipa naţională.

E din cale afară de puţin. E prea puţin, puţin înţeleg, dar e din cale afară de puţin”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

După ce a fost convocat, până şi Tudor Băluţă recunoştea că nu i-a venit să creadă că a fost chemat la naţională de Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: tudor băluţă 

viewscnt
Articole similare