Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul care n-a putut fi arătat! Tricourile cu un mesaj puternic pe care le-au purtat handbalistele în frunte cu Cristina Neagu şi Crina Pintea la final de Campionat European | FOTO

Mesajul care n-a putut fi arătat! Tricourile cu un mesaj puternic pe care le-au purtat handbalistele în frunte cu Cristina Neagu şi Crina Pintea la final de Campionat European | FOTOgalerie foto

Handbal

Comentarii

Naţionala feminină de handbal a României a ales să afişeze din vestiar mesajul de protest faţă de arbitrele meciului cu Muntenegru, în urma căruia tricolorele au pierdut orice şansă de calificare în semifinale.

Tricouri cu mesaj puternic purtate de naţionala feminină de handbal

Cele două austriece care au condus partida cu Muntenegru, Ana Vranes şi Marlis Wenninger, au fost acuzate de greşeli grave de arbitraj, majoritatea îndreptate spre echipa României. 

La finalul meciului cu Muntenegru, care s-a calificat din grupa principală, Cristina Neagu a izbucnit, iar Crina Pintea s-a revoltat după înfrângerea cu Germania. 

”Respect our work”, în traducere ”Respectaţi-ne munca”, a fost mesajul cu care s-au afişat pe tricouri jucătoarele României, din vestiar. 

De altfel, cu aceste tricouri ar fi trebuit să iasă pe teren jucătoarele lui Florentin Pera în meciul cu Germania, dar forma de protest ar fi urmat să fie penalizată de EHF. 

Cristina Neagu a explicat ce s-ar fi întâmplat dacă momentul s-ar fi petrecut pe suprafaţa de joc: "A fost în calcul să ieşim cu ele pe teren, însă cei conducere au spus că mai presus de amendă putem primi suspendare. Nu ştiu, echipa să nu mai joace un an sau ceva de genul, pentru că noi ne-am dorit foarte mult să ieşim cu acele tricouri.

Să ne respecte munca, pentru că dacă e ceva ce nu suport în viaţa mea şi în cariera mea e când decide altcineva pe munca mea şi pe munca noastră", a spus Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene. 

Naţionala feminină de handbal a României, final de drum la Campionatul European 2022

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, miercuri, de reprezentativa Germaniei, scor 32-28 (16-14), în ultimul meci de la Campionatul European, şi a ratat calificarea în semifinale. 

Rezultatele complete ale României la ediţia din 2022 a Campionatului European sunt: 28-29 cu Olanda, 21-35 cu Franţa şi 31-23 cu Macedonia de Nord (grupa preliminară C), 28-27 cu Spania, 34-35 cu Muntenegru şi 28-32 cu Germania (grupa principală II).

Naţionala României a participat pentru a 14-a oară la turneul final al CE. La ediţia din 2020, România a ocupat locul 12, cea mai slabă clasare din istoria participărilor sale. Cel mai bun rezultat a fost obţinut la ediţia din 2010 - medalia de bronz.

 

Afla mai multe despre: tricouri echipa nationala de handbal feminincrina pinteacristina neagu 

viewscnt
Articole similare