Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, cu lacrimi în ochi înaintea debutului la Cupa Mondială. Cum a fost surprins starul portughez | FOTO

Cristiano Ronaldo, cu lacrimi în ochi înaintea debutului la Cupa Mondială. Cum a fost surprins starul portughez | FOTOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a debutat şi el la Campionatul Mondial ce are loc în această perioadă în Qatar. Înainte de primul joc la al cincelea Mondial din carieră, căpitanul Portugaliei a fost surprins cu lacrimi în ochi, vizibil emoţionat.

Portugalia a intrat şi ea în ”pâine” la Cupa Mondială, în ultima zi din cadrul primei etape din faza grupelor.

Naţionala lusitană debutează în Qatar împotriva reprezentativei Ghanei, în al doilea joc din grupa H, după ce primul, disputat între Uruguay şi Coreea de Sud, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Cristiano Ronaldo, cu lacrimi în ochi înaintea debutului la Cupa Mondială

Rămas fără echipă după despărţirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost anunţat titular de Fernando Santos în echipa Portugaliei.

Dar, la momentul intonării imnului, fotbalistul lusitan a fost surprins cu lacrimi în ochi, chiar înainte de fluierul de start al meciului, vizibil emoţionat de debutul la cea de-a cincea sa Cupă Mondială.

Cristiano Ronaldo a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În urma unui interviu devenit celebru, Manchester United a decis despărţirea de comun acord de acesta.

Astfel, jucătorul de 37 de ani este în momentul de faţă liber de contract, ceea ce înseamnă că poate semna cu orice echipă, oricând.

Cristiano Ronaldo a participat la Cupele Mondiale din 2006, 2010, 2014, 2018 şi cea de acum. A reuşit şapte goluri în total, la cea mai prestigioasă competiţie fotbalistică.

Afla mai multe despre: cm 2022cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare