Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Furia lui Cristiano Ronaldo la adresa unui coechipier după ce gafa sa a fost la un pas de a o ”îngropa” pe Portugalia! Cum l-a certat pe acesta | FOTO

Furia lui Cristiano Ronaldo la adresa unui coechipier după ce gafa sa a fost la un pas de a o ”îngropa” pe Portugalia! Cum l-a certat pe acesta | FOTOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Portugalia a reuşit să obţină o victorie la limită în prima etapă a grupelor Cupei Mondiale, scor 3-2, împotriva Ghanei. În ultimele secunde, portarul Diogo Costa a fost la un pas de a îi îngropa pe lustiani, cu o gafă halucinantă.

Portugalia a debutat la Cupa Mondială cu un duel împotriva Ghanei, înaintea căruia era marea favorită, numai ca partida nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit lusitanii.

Naţionala condusă de Fernando Santos nu a reuşit să marcheze în prima repriză, iar, imediat ce a deschis scorul în a doua, a fost egalată de ghanezi.

Bucuria africanilor nu a durat mult: portughezii au marcat de două ori în două minute şi au reuşit să se desprindă la două goluri, înainte ca Ghana să reducă din nou din diferenţă.

Cristiano Ronaldo a tremurat de pe banca pentru ţara sa în ultimele minute, după ce a fost înlocuit, iar, în ultimele secunde, portarul Diogo Costa a fost la un pas de a o ”îngropa” pe Portugalia.

Goalkeeper-ul lui Porto nu a băgat de seamă că un adversar se află în spatele său şi a pus mingea pe jos în careu, moment în care ghanzeul s-a năpustit asupra sa.

Lui Costa i-a fost ”suflat” balonul, dar şansa sa a venit din faptul că jucătorul advers a alunecat, iar faza a fost rezolvată de defensiva lusitană.

Cristiano Ronaldo a trăit intens momentele şi a avut o reacţie incredibilă, speriat că avantajul Potugaliei ar fi putut fi irosit de coechipierul său în ultimele secunde.

Furia lui Cristiano Ronaldo

În final, lusitanii au reuşit să câştige, dar Diogo Costa nu a scăpat de furia căpitanului de echipă, care s-a dus să îl certe imediat ce s-a terminat partida.

Camerele de filmări au prins câteva secunde din conversaţia dintre cei doi, dar s-a observat clar că Ronaldo îi reproşa ceva vehement lui Costa.

Portarul lui Porto, aflat sub umărul goalkeeper-ului lui Wolves, Jose Sa, are doar 23 de ani şi se afla la al optulea meci în tricoul echipei naţionale, primul la un turneu final, nefiind convocat la Euro în urmă cu un an.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare