You are here:

FOTO | Ancuţa Bodnar, sportiva cu două medalii cucerite la JO de la Paris, impresionată de maşinile primite din partea lui Ţiriac: "Nu le voi înstrăina"

FOTO | Ancuţa Bodnar, sportiva cu două medalii cucerite la JO de la Paris, impresionată de maşinile primite din partea lui Ţiriac: "Nu le voi înstrăina"galerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Ancuţa Bodnar, dublă medaliată olimpică la Jocurile Olimpice de la Paris, a revenit în ţară şi a fost premiată din partea lui Ion Ţiriac cu două maşini Hyundai Ioniq 5.

Dubla medaliată olimpică la Paris, cu aur la proba de opt rame şi argint la dublu vâsle, a primit două maşini pentru cele două medalii cucerite la Jocurile Olimpice. Sportiva născută în comuna Vatra Moldoviţei, în judeţul Suceava, a rămas impresionată de design-ul şi funcţiile maşinii primite din partea omului de afaceri. 

"Este o maşină de care m-am îndrăgostit imediat, atât din punct de vedere al designului, dar şi cum se pretează la drum lung. Este digitalizată complet, aproape că merge singură. Eu am condus maşina care mi-a fost oferită pentru medalia de aur, fratele meu pe cea care mi-a fost oferită pentru medalia de argint. 

De asemenea, cu noi a mers şi Roxana Anghel, cu maşina ei. Am făcut un şir de maşini olimpice. Toată lumea ne-a claxonat, ne făcea cu mâna, e frumos să vezi că eşti apreciat şi lumea te respectă pentru ceea ce ai făcut. 

Ancuţa Bodnar: "Sunt două maşini la care ţin foarte mult"

Sunt două maşini la care ţin foarte mult, niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii şi a rezultatelor mele! Ţin să-i mulţumesc şi eu domnului Ţiriac pentru acest gest pe care l-a făcut, atât faţă de mine, cât şi faţă de ceilalţi medaliaţi olimpici. 

Pentru că este o maşină electrică, am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă. Prima dată am încărcat-o la showroom-ul domnului Ţiriac şi a durat cât 20 de minute. După care am mai încărcat-o la Adjud, a trebuit să stau undeva la 40 de minute pentru a fi full. Sunt bucuroasă că sunt acasă, la ai mei, ăsta este locul în care eu îmi încarc bateriile de fiecare dată când mă simt obosită. 

Urmează o vacanţă, nu ştiu unde va fi, nu m-am decis, sigur va fi în străinătate", a declarat Ancuţa Bodnar.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceancuta bodnarcanotajion tiriac 

viewscnt
Articole similare