Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Onea după tot scandalul din ultima săptămână: ”Coman a ieşit sănătos de pe teren. Am încercat să-l protejez”

Reacţia lui Onea după tot scandalul din ultima săptămână: ”Coman a ieşit sănătos de pe teren. Am încercat să-l protejez”

Rapid

Comentarii

Juctorul celor de la Rapid, care a fost în prim planul discuţiilor ce au urmat derby-ului dintre giuleşteni şi FCSB, Răzvan Onea (24 de ani), a tras concluziile după a doua victorie la rând reuşită de rapidişti, de această dată contra campioanei CFR Cluj.

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Pentru Rapid au marcat Dugandzic (9 - penalty şi 45+2) şi Kait (12), iar pentru CFR a înscris Braun (15).

La finalul duelului din Giuleşti ale celor două rivale ”feroviare”, Răzvan Onea a reacţionat cu privire la evoluţia echipei bucureştene.

De asemenea, fundaşul dreapta a fost chestionat şi cu privire la situaţia sa după scandalul imens izbucnit ca urmare a intrării violente pe care a avut-o acesta la Florinel Coman în derby-ul cu FCSB.

”Nu cred că a fost un pas în spate voit (n.r. despre retragerea celor de la Rapid în a doua repriză cu CFR Cluj). 

Pentru mine a fost important că Coman a ieşit sănătos de pe teren, iar eu nu am luat roşu să-mi las echipa în 10, el a putut să joace ieri, m-am bucurat foarte mult. 

După ce mi-am dat seama că nu mai ajung la minge, am încercat să-l protejez, mi-am tras picioarele la spate. 

Niciodată nu am luat un roşu direct, deci nu mă consider un ujucător dur”, a declarat Onea, după Rapid - CFR 3-1.

În urma acestei victorii, Rapid rămâne pe locul 5 în play-off, dar acumulează 34 de puncte, cu unul mai puţin decât Universitatea Craiova, a patra clasată.

Afla mai multe despre: rapidoneafcsb 

viewscnt
Articole similare