Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia surprinzătoare a lui Mihăilă când a ajuns la Craiova: ”Nu era nicio echipă. Mă întrebam unde o să joc”

Reacţia surprinzătoare a lui Mihăilă când a ajuns la Craiova: ”Nu era nicio echipă. Mă întrebam unde o să joc”

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a relatat firul evenimentelor despre cum a ajuns la Universitatea Craiova.

Convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naţionale din luna iunie, Valentin Mihăilă vine după o a doua parte a sezonului pe care a petrecut-o la Atalanta, formaţie ce l-a împrumutat de la Parma.

Gruparea la care este legitimat şi Dennis Man l-a achiziţionat pe Mihăilă la începutul sezonului 2020-2021 de la Universitatea Craiova. Parma plătea circa nouă milioane de euro pentru a-l lua din Bănie.

Reacţia surprinzătoare a lui Mihăilă când a ajuns la Craiova: ”Nu era nicio echipă. Mă întrebam unde o să joc”

Fotbalistul de 22 de ani a petrecut două sezoane la prima echipă a oltenilor, acolo unde a reuşit zece goluri şi 13 pase decisive în 71 de partide disputate.

Aflat în cantonamentul echipei naţionale, Mihăilă a acordat un interviu pentru FRF, în care a vorbit despre cum a ajuns acesta la Universitatea Craiova.

”Când am plecat la Craiova aveam trei oferte, de la Academia Hagi, Dinamo Bucureşti şi de la Silviu Bogdan care avea clubul „Casa Bogdan”.

Silviu Bogdan a venit după mine. Din ce îmi aduc aminte, eram la frizerie, a venit la mine şi mi-a zis: «Hai că mergem la Craiova. Sunt patronul echipei, am venit să vorbim cu părinţii şi să te iau la Craiova».

Era un turneu la Corabia. M-a luat o săptâmână la el acasă, să mă obişnuiesc. Am jucat un meci şi am cerut să vin acasă.

Apoi i-am zis tatălui meu să mă ducă înapoi, dar a spus că nu face asta pentru că am început să plâng. I-am zis că dacă nu mă duce înapoi mă las de fotbal. Am jucat atunci şi am ieşit golgeterul turnului, cu Markovic. Am marcat amândoi 7 goluri. El era la Corabia, la fel ca Screciu. În finala turneului am dat gol din foarfecă.

Eu am ajuns la Craiova când nu era nicio echipă. Mă întrebam unde o să joc, că nu era nicio echipă în Craiova. Dar apoi, în 2016 a reapărut Universitatea Craiova şi toate grupele de juniori de la „Casa Bogdan” s-au tranferat acolo”, a declarat Mihăilă, pentru FRF.TV.

Afla mai multe despre: mihailacraiova 

viewscnt
Articole similare