Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia unui oficial FRF după derapajul grosolan al lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu: ”Mă bucur că astfel de oameni n-au existat acum 40 de ani” | EXCLUSIV

Reacţia unui oficial FRF după derapajul grosolan al lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu: ”Mă bucur că astfel de oameni n-au existat acum 40 de ani” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a avut un derapaj grosolan la adresa Iulianei Demetrescu, cea care a arbitrat meciul dintre FC Voluntari şi CS Mioveni, iar un oficial al FRF a reacţionat după comunicatul transmis zilele trecute de federaţie cu privire la recentele afirmaţii făcute de omul de afaceri.

Meciul dintre FC Voluntari şi CS Mioveni, disputat pe stadionul Anghel Iordănescu şi încheiat cu victoria echipei lui Liviu Ciobotariu (1-0), a fost condus la centru de Iuliana Demetrescu.

În urma partidei, arbitra a fost victima unui derapaj grosolan din partea lui Gigi Becali, iar FRF a luat atitudine, pe când arbitrii din Superligă plănuiesc proteste în masă.

Reacţia unui oficial FRF după derapajul grosolan al lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu | EXCLUSIV

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că latifundiarul urmează să fie luat în vizor de Comisia de Disciplină şi sancţionat pentru afirmaţiile sale.

Totodată, şi clubul pe care îl reprezintă Gigi Becali, FCSB, ar putea fi sancţionat cu trei puncte.

La o zi după o nouă reacţie a omului de afaceri de la clubul roş-albastru, Andrei Vochin, oficial FRF, a venit cu completări cu privire la situaţia dată.

”Nu ştiu ce se va întâmpla. Mă bucur că astfel de oameni n-au existat acum vreo 40 de ani pentru că nu mai aveam echipe câştigătoare la handbalul feminin, care e mult mai dur decât fotbalul feminin şi probabil nu am fi avut acele sportive. Probabil că şi la începutul tenisului feminin erau astfel de acuzaţii.

Dacă domnia sa crede că aşa trebuie să se manifeste despre fete şi femei, chiar dacă suntem înconjuraţi de ele şi în viaţa privată, să nu spună că ele n-au voie să facă business sau ca n-au voie să voteze.

(n.r. dacă sunt aceleaşi bareme la testele fizice la arbitre) Aici e o discuţie. Baremele nu sunt la fel în momentul acesta. Arbitrele de mare performanţă depăşesc acele bareme, sunt peste acele bareme.

Ca să glumesc, în fotbalul românesc, acele bareme ar trebui coborâte. Ca asistent trebuie să stea la linia de offside, pentru că poate fi vorba de un sprint al fundaşului. Baremele alea sunt sub cele ale băieţilor.

Sunt delegate cele care au performanţe fizice ca băieţii. Sunt şi fete care au perfomanţe fizice mai bune decât băieţii, spre exemplu ca la atletism.

Nu trebuie să alerge după Ivan, ci după ultimul fundaş, după linia ultimului fundaş. Baremele trebuie să rămână pentru fete pentru că ele arbitrează majoritatea la fete. Cred că cele care sunt la top au standarde la fel ca băieţii”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifrf 

viewscnt
Articole similare