Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Autosabotaj?! Antrenorii de la FCSB au descoperit obiceiul din afara terenului care i-a dăunat unui titular: "N-a mai fost el în ultima perioadă" | EXCLUSIV

Autosabotaj?! Antrenorii de la FCSB au descoperit obiceiul din afara terenului care i-a dăunat unui titular: "N-a mai fost el în ultima perioadă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a vorbit, într-un interviu acordat Orange Sport, despre situaţia lui Malcom Edjouma, pierdut din cauza unei accidentări pentru restul sezonului. Antrenorul intuieşte că Ramadanul i-a dăunat mijlocaşului, din punct de vedere sportiv.

Obieciul din afara terenului care a dus la accidentarea unui titular al FCSB: "N-a mai fost el în ultima perioadă"

Pentru cele mai importante meciuri ale campionatului, FCSB l-a pierdut pe al doilea marcator al echipei, din campionat. Malcom Edjouma, marcator a nouă goluri, a respectat tradiţia Ramadanului, dar organismul său nu a reacţionat în condiţii optime pentru a juca eficient pentru echipă. 

Mai mult, Edjouma s-a accidentat la jumătatea play-off-ului, după cum a confirmat Mihai Stoica, iar cei din club intuiesc de unde ar putea avea probleme francezul. 

Mihai Pintilii susţine că perioada Ramadanului l-a afectat pe Malcom Edjouma. "Nu ştiu dacă e supărat. Eu cred că puţin în jos l-a tras şi Ramadanul, că nemâncând, nedormind e greu. Nu vreau să zic că asta e vina. Cred că puţin l-a tras... 

El a făcut lucruri senzaţionale când s-a pregătit bine şi exact ce făcea la antrenamente făcea şi în meciuri şi marca. 

N-a mai fost el în ultima perioadă, probabil că de asta a făcut şi leziunea la muşchi, care-l trage înapoi", a declarat Mihai Pintilii, într-un interviu acordat Orange Sport. 

După Edjouma, FCSB l-a pierdut şi pe Compagno, care ar putea reveni în meciul pentru titlu

FCSB mai are doar câteva meciuri pentru a cuceri titlul, dar nu se va putea baza pe Edjouma, iar Compagno are şanse mici să-şi revină până la următoare partidă, cu CFR Cluj

Farul Constanţa e liderul în clasament, cu 46 de puncte, la trei puncte distanţă de locul secund ocupat de FCSB, în timp ce CFR Cluj mai are şanse doar matematice la titlu, cu 39 de puncte. 

În următoarea etapă din play-off-ul Superligii, Rapid va primi vizita lui Sepsi, Craiova pe cea a CFR-ului, iar campioana CFR se va deplasa pe Arena Naţională pentru meciul cu FCSB. 

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare