Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid forţează transferul lui Kylian Mbappe! 50 de milioane de euro pe sezon şi o clauză de un miliard de euro

Real Madrid forţează transferul lui Kylian Mbappe! 50 de milioane de euro pe sezon şi o clauză de un miliard de euro

Kylian Mbappe

Comentarii

Real Madrid nu a renunţat la aducerea lui Kylian Mbappe (24 de ani) şi încearcă să rezolve transferul francezului încă din această vară.

Real Madrid şi operaţiunea Kylian Mbappe

Superstarul francez este din ce în ce mai aproape de a se despărţi de PSG, iar Real Madrid este în pole position pentru semnătura francezului. Relaţia dintre Mbappe şi clubul din capitala Hexagonului s-a deteriorat de-a lungul timpului, motiv pentru care veedta pariziană nu a activat clauza de prelungire cu PSG până în 2025.

În acest context, Nasser Al-Khelaifi, şeful lui PSG, vrea să-l vândă în această vară pe Mbappe, strict pentru a nu risca să-l piardă gratis în 2024.

Florentino Perez a încercat şi vara trecută să îl aducă pe „Bernabeu”, însă acum şansele sunt şi mai mari. Cu 50 de milioane de euro/sezon şi o clauză de reziliere de un miliard de euro, francezul ar putea fi tentat să ajungă în capitala Spaniei. Singurul impediment este suma colosală pe care PSG o cere pentru superstarul ei: 200 de milioane de euro, anunţă presa iberică.

Kylian Mbappe a fost transferat de PSG, în 2017 de la AS Monaco, în schimbul a 180 de milioane de euro. Din acel moment, francezul s-a impus ca un adevărat superstar al fotbalului mondial, înscriind 212 goluri şi oferind 98 de assisturi în 260 de meciuri jucate.

Mbappe crede că merită Balonul de Aur: ”Îndeplinesc toate criteriile”

Kylian Mbappe este optimist în privinţa câştigării Balonului de Aur, subliniind că îndeplineşte toate criteriile.
 
"Întotdeauna este dificil să vorbeşti despre un trofeu individual, deoarece trebuie să te pui singur în faţă şi este un lucru care nu este neapărat bine primit de publicul larg. Dar este un trofeu individual. Cu noile criterii, trebuie să faci o impresie, să atragi atenţia şi să ai un impact. Cred că îndeplinesc aceste criterii, aşa că aş spune da, dar cei care votează sunt oamenii (de fapt, jurnaliştii, n.r.). Dar sunt încă optimist", a spus Mbappe.
 
Verdictul va fi dat pe 30 octombrie. Lista nominalizaţilor pentru Balonul de Aur va fi anunţată la 6 septembrie.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare