Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire iminentă! Fundaşul de 40.000.000 de euro de la Tottenham, recuperat pentru meciul cu Manchester United

Revenire iminentă! Fundaşul de 40.000.000 de euro de la Tottenham, recuperat pentru meciul cu Manchester United

Premier League

Comentarii

Micky van de Ven (22 de ani), fundaşul olandez al celor de la Tottenham Hotspur este aproape de revenirea pe teren după trei luni de inactivitate după o accidentare suferită în timpul înfrângerii cu Chelsea, scor 4-1.

Fotbalistul adus de la Wolfsburg în august 2023 pentru 40.000.000 de euro şi-a început perfect sezonul la Spurs. Internaţionalul olandez a fost titular în primele 11 etape de Premier League, perioadă în care Tottenham a înregistrat o serie neînvinsă.

Prima înfrângere a sezonului în campionat a venit în acelaşi meci în care Van de Ven s-a accidentat grav, înfrângerea cu scorul de 4-1 împotriva rivalilor de la Chelsea.

Accidentarea sa la tendon l-a ţinut pe bară de la începutul lunii noiembrie până în prezent. Ange Postecoglou, managerul nord-londonezilor a vorbit despre revenirea acestuia şi progresele fotbalistului în drumul spre recuperare.

Anunţul lui Ange Postecoglou

"Micky van de Ven s-a antrenat săptămâna aceasta. Nu sunt sigur de meciul de mâine (n.r. - cu Burnley), dar s-ar putea să fie implicat în echipă, mă bucur să-l avem înapoi.

Trebuie să fim atenţi cu Micky, dar da, pare pozitiv.", a declarat Ange Postecoglou la conferinţa de presă înainte de partida de cupă cu Burnley.

Anunţul revenirii internaţionalului olandez din centrul defensivei lui Ange Postecoglou vine într-un moment inoportun în contextul transferului românului Radu Drăguşin de la Genoa, la Tottenham. 

Ambii fundaşi centrali ai nord-londonezilor sunt indisponibili în această perioadă iar revenirea lui Van de Ven i-ar lăsa un loc liber până la revenirea câştigătorului Cupei Mondiale în 2022, Cristian Romero. Romero s-a accidentat în ultimele săptămâni şi va lipsi aproximativ o lună de zile.

Tottenham este pe locul cinci în Premier League, cu 39 de puncte după 20 de etape disputate.

 

Afla mai multe despre: tottenhamtottenham hotspurmicky van de venvan de venradu dragusinange postecogloucristian romeromanchester united 

viewscnt
Articole similare