Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultat de egalitate pentru Parma, pe terenul celor de la Como. Mihăilă a pasat decisiv, iar Man a fost schimbat la pauză

Rezultat de egalitate pentru Parma, pe terenul celor de la Como. Mihăilă a pasat decisiv, iar Man a fost schimbat la pauză

Stranieri

Comentarii

Parma a remizat pe terenul celor de la Como cu scorul de 1-1 într-un meci al etapei a 26-a din Serie B.

Parma rămâne liderul din Serie B după egalul de pe Stadio Giuseppe Sinagaglia din Como, scor 1-1.

Parma rămâne lider în Serie B

Cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, Parma a deschis scorul la Como încă din minutul 3, când Mihăilă i-a pasat lui Benedyczak şi polonezul a înscris. Gazdele au egalat în minutul 24, prin Verdi şi la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Atacantul român Dennis Man, care a avut două ocazii în prima parte, a fost înlocuit la pauză în echipa Parmei, iar Mihăilă a ieşit în minutul 77.

Meciul s-a încheiat la egalitate şi Parma conduce în clasamentul Serie B cu 55 de puncte, la 7 puncte de echipa de pe locul secund, Venezia. În următoarea etapă, Parma joacă pe teren propriu cu echipa de pe locul 11, Cosenza. Urmăritoarele celor de la Parma, Venezia şi Cremonese, au remizat cu scorul de 2-2.

Man rămâne golgheterul celor de la Parma, cu 10 reuşite. Colegul său din atac, Adrian Benedyczak a ajuns la cota nouă cu reuşita sa din meciul de la Como, din pasa lui Valentin Mihăilă.

Afla mai multe despre: serie bparmavalentin mihailadennis man 

viewscnt
Articole similare