Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rudel Obreja a murit la 57 de ani! Fostul pugilist fusese eliberat pentru a se trata de cancer

Rudel Obreja a murit la 57 de ani! Fostul pugilist fusese eliberat pentru a se trata de cancer

Box

Comentarii

CS Dinamo Bucureşti, clubul la care a fost legitimat Rudel Obreja, a anunţat că fostul pugilist a încetat din viaţă la 57 de ani.

Rudel Obreja a murit la 57 de ani

"BOX. Drum lin, Rudel Obreja!

Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viaţă, la vârsta de 57 de ani. Anunţul a fost făcut de familia sa.

Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanţe familiei!", a transmis CS Dinamo Bucureşti.

Rudel Obreja, campion al României şi preşedinte la Federaţia Română de Box 

Născut pe 6 august 1965, la Galaţi, România, Rudel Obreja a fost unul dintre campionii României în box. Sportul l-a început în 1977, la CS Dinamo. 

A obţinut şapte titluri de campion naţional al României, titlul de vicecampion european la Atena în 1989 şi a fost medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Moscova din 1989. 

El a participat, în 1984, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles. 

Are 230 de meciuri în box, dintre care 215 câştigate. 

De asemenea, a fost preşedintele Federaţiei Române de Box. 

Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute şi a fost eliberat, în vara anului 2022, din închisoare pentru a se trata de cancer.

Rudel Obreja declara că avea cancer cu metastaze şi cerea întreruperea executării pedepsei pentru a începe demersurile medicale fie în ţară, fie în străinătate, precizând că are nevoie de „tratament în condiţii umane”.

„Am nevoie de tratament in condiţii UMANE,de grija medicilor şi a familiei mele, extrem de importante în contextul actual şi iată de ce:

– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;

– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi şi noapte

– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soţiei, deci nu am capacitatea de mişcare pentru a începe tratament sau operaţie chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate!

VREAU SĂ TRĂIESC!”, transmitea anul trecut Rudel Obreja. 

 

Afla mai multe despre: rudel obrejarudel obreja a murit 

viewscnt
Articole similare