Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafele fraţilor Moldovan. Denis i-a făcut un gol cadou lui Dinamo în meciul cu Poli Timişoara, la câteva ore după ce Horaţiu a greşit în Farul - Rapid | VIDEO

Gafele fraţilor Moldovan. Denis i-a făcut un gol cadou lui Dinamo în meciul cu Poli Timişoara, la câteva ore după ce Horaţiu a greşit în Farul - Rapid | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Fraţii Moldovan, Horaţiu şi Denis, au gafat la câteva ore distanţă în meciurile în care au fost titulari.

Dinamo - Poli Timişoara are loc în Liga 2, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, într-un meci crucial pentru stabilirea componenţei play-off-ului. "Câinii" au avut nevoie de o victorie pentru a fi siguri că prind loc printre primele şase, iar norocul a fost cu ei înainte de intrarea la cabine. 

În minutul 45+1, Iglesias a deschis scorul cu un şut sub transversală, dar cu mult ajutor din partea oaspeţilor. Portarul Denis Moldovan a respins în mijlocul careului mingea venită dintr-o centrare, în loc s-o prindă, iar spaniolul lui Dinamo a marcat. 

Denis Moldovan este fratele de 18 ani al lui Horaţiu Moldovan, fotbalistul de 25 de ani de la Rapid Bucureşti. 

Denis Moldovan a fost transferat de timişoreni în ianuarie, de la Viitorul Cluj, din Liga 3. 

Născut pe 27 octombrie 2004, la Cluj-Napoca, fratele mai mic al rapidistului are 1,95 m înălţime şi a început fotbalul la CFR Cluj. De-a lungul carierei a mai jucat la CS Hunedoara şi Concordia Chiajna. 

VIDEO | Dinamo a marcat cu Poli Timişoara pe finalul primei reprize

VIDEO | Horaţiu Moldovan, gafă de trei puncte pentru Farul Constanţa în meciul cu Rapid Bucureşti

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regular.

„Nu cred că meritam să pierdem această partidă! Am făcut eu o greşeală foarte mare şi mi-o asum, însă mergem în play-off şi trebuie să ne concentrăm. Nu îmi caut alibiuri si scuze, a fost o gafă foarte mare a mea. Imi pare rău că am făcut-o în acest meci şi că am pierdut", a declarat Horaţiu Moldovan, după gafa comisă în meciul de sâmbătă. 

Afla mai multe despre: horatiu moldovandenis moldovandinamo poli timisoarafarul rapid 

viewscnt
Articole similare