Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis! Ce se întâmplă şi cu Daniel Niculae, după seria dezamăgirilor de la echipă | EXCLUSIV

S-a decis! Ce se întâmplă şi cu Daniel Niculae, după seria dezamăgirilor de la echipă | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi mai are două meciuri la dispoziţie în acest an pentru a stabiliza situaţia echipei, în caz contrar poate plăti cu postul, iar în locul său să fie instalat Marius Măldărăşanu. Schimbarea de la nivel înalt în club ar fi singura care ar putea avea loc în această iarnă, întrucât postul preşedintelui Daniel Niculae nu este ameninţat.

Dani Coman nu vine "la pachet" cu Marius Măldărăşanu la Rapid, în cazul demiterii lui Cristiano Bergodi

Rapid are cinci meciuri consecutive fără victorie. După ce în urmă cu o lună a învins FCSB, scor 2-1, giuleştenii au legat trei remize, 0-0 cu Sepsi, 0-0 cu FC Botoşani, 0-0 cu CFR Cluj, şi două înfrângeri, 2-3 cu U Cluj şi 1-2 cu Voluntari. 

Astfel, Cristiano Bergodi a primit ultimatum din partea conducerii, iar italianul trebuie să scoată minimum patru puncte din ultimele două meciuri ale anului: Petrolul - Rapid, azi, de la 20:00, şi Farul - Rapid, miercuri, pe 20 decembrie, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, Marius Măldărăşanu este văzut de şefii din Giuleşti drept înlocuitorul perfect pentru Cristiano Bergodi. 

În cazul în care Marius Măldărăşanu o va lăsa pe Hermannstadt pentru Rapid, postul de preşedinte al lui Daniel Niculae nu este ameninţat, susţin sursele Orange Sport. 

Contestat de o parte a suporterilor, mai ales că el a fost cel care a avut un conflict de la distanţă cu Marius Şumudică, în vară, Daniel Niculae rămâne un om important pentru acţionarul Dan Şucu. Mai mult, eventuala instalare a lui Marius Măldărăşanu la Rapid nu ar influenţa decizia conducerii, deşi actualul antrenor al lui Hermannstadt a avut o relaţie strânsă cu Dani Coman la clubul din Sibiu. 

În vârstă de 41 de ani, Niculae a plecat de la Rapid în 2018, după ce a ajutat la promovarea echipei în Liga 3. El a decis să facă un pas în spate după mai multe neînţelegeri cu oficialii clubului, de la acel moment. 

Daniel Niculae a revenit în 2021, iar din postura de preşedinte a promovat cu Rapid în Superliga. În acest sezon, Rapid a ratat Cupa României şi continuă în campionat pentru locurile 1-3. 

  • 4 e locul ocupat de Rapid în Superliga, cu 31 de puncte, după 19 meciuri disputate. 

Afla mai multe despre: daniel niculaedaniel niculae presedinte rapid bucurestidan sucumarius maldarasanu rapidcristiano bergodi rapid 

viewscnt
Articole similare