Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au încheiat negocierile de la CFR Cluj dintre Nelu Varga şi Dan Petrescu! Moment unic în România în privinţa postului de antrenor | EXCLUSIV

S-au încheiat negocierile de la CFR Cluj dintre Nelu Varga şi Dan Petrescu! Moment unic în România în privinţa postului de antrenor | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a mai rezolvat un punct de pe agenda clubului. Spre finalul anului, acţionarul Nelu Varga şi antrenorul Dan Petrescu s-au înţeles asupra băncii tehnice.

Anunţ de ultim moment despre negocierile de la CFR Cluj dintre Nelu Varga şi Dan Petrescu

CFR Cluj a fost aproape de a-şi pierde antrenorul, în urmă cu câteva luni, atunci când Dan Petrescu a anunţat că există presiuni din afara clubului pentru plecarea sa. Atunci, "Bursucul" a dat asigurări că rămânerea sa va reprezenta o garanţie pentru încă un titlu câştigat, care ar putea fi al cincilea la clubul ardelean, la finalul sezonului actual din Superligă. 

De atunci lucrurile s-au schimbat, CFR Cluj a continuat să urce în Superligă şi a reuşit să ajungă în punctul de a juca în 16-imile Conference League, cu Lazio. 

Datorită reuşitelor sale, lui Dan Petrescu i s-a propus un nou contract, până în 2029, iar negocierile cu Nelu Varga au fost finalizate cu succes, a anunţat Marius Bilaşco

"Da, a avut o discuţie cu patronul şi au căzut de acord, s-au înţeles. Asta am auzit, până în 2029. E mulţumit, fericit, e foarte bine şi dacă vine vreo ofertă tentantă, iar ţările astea le-a experimentat... Nu ştiu de unde i-ar putea veni vreo ofertă. 

Atunci, în China, a plecat printr-o înţelegere, că aşa a considerat e mai bine. În Turcia s-a dus după ce n-a mai fost la CFR, a făcut o pauză şi după a plecat. 

Chiar Dan Petrescu a explicat ce s-a întâmplat cu acele discuţii (n.r. - când a fost presat să plece). A fost această revenire până în 2024, în care s-a asigurat că are un contract pe o perioadă mai lungă, majoritatea jucătorilor au până în 2024 contracte. Aşa a fost discuţia, unora le-am prelungit până în 2024", a declarat oficialul lui CFR Cluj pentru Orange Sport. 

"Cred că Dan Petrescu e mai mult tentat să rămână la CFR Cluj"

După experienţele nereuşite din ultimii ani în China, la Guizhou Hengfeng, şi din Turcia, la Kayserispor, Dan Petrescu şi-a dat seama că tot la CFR Cluj e mai bine, club pentru care a scris istorie. 

"Cred că e mai mult tentat să rămână, decât să plece undeva. E mulţumit de condiţiile de la Cluj şi e foarte important că are susţinerea celor din jurul echipei, patron, conducere. 

Din discuţiile avute nu prea îl mai atrage aşa de mult (n.r. - să plece în străinătate). 

E greu să estimezi dacă rămâne până în 2029. E conştient de susţinerea patronului, are un cuvânt important de spus asupra strategiei şi jucătorilor aleşi. E clar că şi jucătorii primesc un semnal, că el e omul care decide. 

E clar că dacă e să luăm acest an, unde câştigarea campionatului îţi oferă să fii cap de serie în toate cele trei tururi, e un avantaj. Un play-off de Champions League ar fi o performanţă extraoardinară, ţinând cont de fotbalul din România", a mai spus fostul atacant, Marius Bilaşco.  

Afla mai multe despre: cfr clujantrenor cfr clujdan petrescunelu varganelu varga dan petrescu 

viewscnt
Articole similare