Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai are ce căuta în curtea noastră!". Mititelu îl dă afară de la U Craiova 1948 după ce a înscenat o bătaie încasată din partea rivalilor de la Universitatea: "Mă dezic total"

"Nu mai are ce căuta în curtea noastră!". Mititelu îl dă afară de la U Craiova 1948 după ce a înscenat o bătaie încasată din partea rivalilor de la Universitatea: "Mă dezic total"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a intervenit, după un episod ciudat petrecut în ultimele zile.

Un angajat de la U Craiova 1948 a înscenat o bătaie încasată din partea rivalilor

Gazeta-olteniei.ro a obţinut o primă reacţie din partea lui Adrian Mititelu, după ce un angajat al clubului de fotbal U Craiova 1948 a reclamat că pe 26 decembrie a fost bătut şi înjunghiat de suporteri rivali de la Universitatea Craiova, pentru că purta însemnele clubului. 

La câteva zile distanţă şi după ce au fost făcute primele investigaţii, se pare că angajatul de la U Craiova 1948 a înscenat întreg momentul şi a fost reţinut de poliţistii de la Secţia 1 Craiova. 

La scurt timp după ce a aflat, Adrian Mititelu a anunţat că nu-l mai doreşte în club. 

”În detenţie, am cunoscut fel şi fel de oameni. În majoritatea cazurilor, în spatele acestora, se ascunde o dramă. Am încercat să ajut cât de mult am putut. Acestei persoane, implicate în acest caz, i-am oferit şansa unui nou început.

I-am oferit un loc de muncă decent plătit şi multe alte lucruri necesare pentru a-şi asigura existenţa. Din păcate, uneori, atunci când vrei sa faci bine, de fapt îţi faci ţie rău. Deşi am fost avertizat cu privire la colaborarea cu astfel de persoane, am preferat totuşi să cred că poate profita de o nouă şansă. Însă, din păcate, m-am înşelat.

Individul în cauză s-a comportat cum nu se poate mai rău. Evident că un astfel de gest nu poate fi tolerat şi mă dezic total de astfel de oameni. Un astfel de individ nu mai are ce căuta în curtea noastră”, a declarat Mititelu, conform sursei citate. 

Anunţul autorităţilor 

Persoana în cauză a indus "în eroare organele judiciare", susţin autorităţile. 

”În continuarea cercetărilor privind evenimentul din seara zilei de 26 decembrie a.c., prin care un bărbat de 36 de ani, din judeţul Vaslui, a sesizat că ar fi fost înjunghiat, de persoane necunoscute, pe o stradă din municipiul Craiova, în seara zilei de 29 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au dispus reţinerea bărbatului de 36 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au întreprins un complex de activităţi investigativ-operative, audieri de martori şi vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat poliţiştilor.

În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare.

Cel în cauză a fost întrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine, 30 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul emis de IPJ Dolj.

U Craiova 1948 a strâns primele victorii cu Nicolo Napoli, care a revenit la echipă, şi a urcat până pe locul 10 în clasamentul Superligii, cu 23 de puncte. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluangajat u craiova 1948angajat batut u craiova 1948u craiova 1948universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare