Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să-mi ceară acum să plec”. Anunţul lui Daniel Opriţa, după Steaua - Corvinul 0-1: ”O să vorbesc cu conducerea”

”Să-mi ceară acum să plec”. Anunţul lui Daniel Opriţa, după Steaua - Corvinul 0-1: ”O să vorbesc cu conducerea”

Steaua

Comentarii

Antrenorul celor de la Steaua, Daniel Opriţa (42 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în Ghencea în faţa celor de la Corvinul Hunedoara.

Steaua a pierdut meciu cu Corvinul Hunedoara, scor 0-1, disputat chiar în Ghencea, în etapa a 15-a din Liga 2.

Unicul gol al partidei disputate la Bucureşti a fost marcat de Lupu, în minutul 48.

La finalul meciului, Daniel Opriţa a analizat jocul echipei sale, dar a vorbit şi despre posibilitatea ca mandatul său la cârma Stelei să ajungă la final.

Opriţa: ”Eu am încredere că vom prinde play-off-ul”

Antrenorul roş-albaştrilor şi-ar dori să-şi ducă la capăt contractul scadent în vară, dar nu se va împotrivi dacă şefii săi vor considera că e mai bine ca el să plece.

”În vară mi se termină contractul, nu trebuie să-mi ceară nimeni demisia. Dacă vor, pot să-mi ceară acum să plec, dacă există o problemă. Eu am încredere că vom prinde play-off-ul, doar că avem de aşteptat, plecăm în vacanţă cu înfrângerea asta.

Dacă am fi câştigat, aş fi fost liniştit, acum am gândurile astea... Dacă mergem în continuare, trebuie să întăresc echipa. Numeric nu stăm bine, trebuie să mai aducem jucători.

O să vorbesc cu conducerea unde mai avem nevoie de jucători şi dacă se poate să aducem. Acum, ca să facem loc, trebuie să mai şi plece...”, a declarat Opriţa, la conferinţa de după meci.

De-a lungul carierei, în afară de Steaua, Daniel Opriţa le-a mai pregătit pe Metalul Reşiţa, Juventus Bucureşti, FC Voluntari şi CS Mioveni. În 2019 a devenit antrenorul roş-albaştrilor.

După eşecul cu Hunedoara, Steaua se clasează pe locul 6, ultimul loc care asigură play-off-ul, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: steauadaniel opritaliga 2corvinul hunedoara 

viewscnt
Articole similare