Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scorul n-a mai contat. Antrenorul Universităţii Craiova, revoltat după meciul din Cupa României: "E jalnic, deci nu pot să cred aşa ceva!"

Scorul n-a mai contat. Antrenorul Universităţii Craiova, revoltat după meciul din Cupa României: "E jalnic, deci nu pot să cred aşa ceva!"galerie foto
Comentarii

Antrenorul interimar al Universităţii Craiova, Dragoş Bon, s-a plâns de condiţiile în care au fost nevoiţi să joace oltenii, în deplasarea din Cupa României.

Plângeri dinspre Universitatea Craiova după meciul din Cupa României

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CS Tunari, într-un meci din grupa D a Cupei României.

La final, Dragoş Bon n-a ratat oportunitatea de a se plânge de gazonul deplorabil de la Tunari. 

„Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situaţii. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar eu cred că fotbalul este făcut pentru spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, felicit echipa din Tunari pentru punct, dar dacă continuăm să jucăm pe astfel de stadioane... cred că suntem departe... e 2023, ne mai mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred aşa ceva!

Au întâlnit o echipă din Liga 1, într-o competiţie importantă, de mare tradiţie în fotbalul românesc, pe un astfel de teren...

Puteam face egal cu Tunariul şi pe un teren bun, dar cred că ofeream altfel de spectacol. Cred că şi pentru ei este dificil, trebuie găsite soluţii ca jocurile să se desfăşoare pe terenuri care să poată oferi spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, dar integritatea jucătorilor este mai presus de orice. Borţa a călcat strâmb, i-a fugit piciorul. Şi Roguljic a fost aproape de o entorsă la încălzire”, a declarat Dragoş Bon, la Prima Sport

Foto: Terenul de joc la Tunari - Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: dragos bontunari universitatea craiovarezultate cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare