Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul statului Kosovo promite să-i facă viaţa grea României. Absenţa unui fotbalist român l-a încântat pe francez. ”Este bine că lipseşte”

Selecţionerul statului Kosovo promite să-i facă viaţa grea României. Absenţa unui fotbalist român l-a încântat pe francez. ”Este bine că lipseşte”

Echipa națională

Comentarii

Alain Giresse a prefaţat meciul reprezentativei statului Kosovo cu România, din etapa a treia a preliminariilor pentru EURO 2024.

Francezul a analizat foarte bine jocul naţionalei pregătite de Edi Iordănescu şi a declarat că are ”câteva surprize pregătite” pentru tricolori. Giresse este de părere că, absenţa lui Răzvan Marin din mijlocul naţionalei noastre reprezintă un atu important pentru Kosovari. Fotbalistul lui Empoli s-a accidentat în luna mai şi nu va putea fi folosit pentru partida de la Pristina, respectiv cea de la Lucerna cu Elveţia.

”Nu mai există un Hagi sau un Dumitrescu”

„E foarte bine pentru noi că lipseşte Răzvan Marin, care era un jucător important în mecanismul echipei. Oricum, România se bazează azi mai mult pe forţa grupului decât pe individualităţi. Nu mai există un Hagi sau un Dumitrescu. E o naţională în căutarea anilor de aur, care a pornit însă excelent actuala campanie, iar asta ne obligă să fim şi mai atenţi pentru partida de vineri”.

„Nu suntem la nivelul Croaţiei, Serbiei sau Muntenegrului, dar pregătim destule surprize pentru România. Vom avea câteva avantaje pe care să le frutificăm, dar vă rog să nu mă întrebaţi la ce mă gândesc, fiindcă ar însemna să deconspir lucruri importante din vestiar”, a declarat Alain Giresse pentru Prosport.ro.

Numele lui Giresse este scris în cartea de istorie a lui Girondins des Bordeaux. Selecţionerul Kosovo a evoluat 16 ani pentru fosta campioană a Franţei, pentru care a adunat 519 meciuri, a marcat 158 de goluri, a câştigat două titluri de campion şi o Cupă a Franţei. 

Kosovo şi-a redus şansele la calificarea la primul Campionat European din istorie, după ce a remizat în primele două etape cu Israel şi Andorra. Prima partidă din istorie dintre Kosovo şi România se va juca pe 19 iunie.

Afla mai multe despre: kosovoromâniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare