Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura persoană de pe banca Farului care a avut curaj să-i răspundă lui Gică Hagi, în mijlocul furiei! Imaginile care nu s-au văzut la TV | VIDEO

Singura persoană de pe banca Farului care a avut curaj să-i răspundă lui Gică Hagi, în mijlocul furiei! Imaginile care nu s-au văzut la TV | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului, Gică Hagi, a avut o reacţie nervoasă care a durat zeci de secunde, după ce Kiki a fost eliminat în victoria cu Dinamo. Reproşurile "Regelui" au fost pentru secundul Cătălin Anghel, care a încercat să se justifice, la un moment dat.

A fost iureş zeci de secunde pe banca Farului! Imaginile care nu s-au văzut la TV cu Gică Hagi

Farul Constanţa a dispus vineri seara, în deplasare, scor 2-0, de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Oaspeţii au jucat o jumătate de oră în inferioritate numerică, iar momentul eliminării l-a deranjat pe Gică Hagi. 

În imaginile din timpul partidei, "Regele" i-a reproşat lui Cătălin Anghel poziţionarea lui Kiki, cel care a primit al doilea galben şi a părăsit mai devreme terenul. 

De fapt, momentul de furie al lui Gică Hagi a durat aproape un minut, timp în care "l-a lovit" cu cuvintele pe secundul său. 

La un moment dat, Cătălin Anghel chiar i-a răspuns, însă justificarea acestuia nu a contat, întrucât furia lui Gică Hagi a continuat până când a produs schimbarea pe care a dictat-o imediat după ce Farul Constanţa a rămas în 10 oameni. 

Ce a spus Gică Hagi, după Dinamo - Farul 0-2, în Superliga

„În prima repriză am încercat să jucăm fotbal, a venit golul, apoi a fost eliminarea şi a trebuit să jucăm în apărare, să luptăm, aşa cum le-am scris pe tablă înaintea meciului. Nu sunt supărat pentru eliminare, nici nu am văzut-o şi nu ştiu dacă a fost sau nu eliminare. 

Avem  nevoie de victorii, să suferim, să luptăm, să stăm bine în teren. Adevăratul Farul a fost cel din meciul cu Craiova. Noi nu suntem obişnuiţi să jucăm din trei în trei zile, dar acum învăţăm să facem faţă. Marţi, or să joace toţi cei care nu au fost astăzi”, a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: dinamo farulgica hagicatalin anghel 

viewscnt
Articole similare