Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura soluţie ca Dinamo să nu dispară: ”Altfel, le va fi foarte greu”

Singura soluţie ca Dinamo să nu dispară: ”Altfel, le va fi foarte greu”

Dinamo București

Comentarii

Andrei Scarlatache a vorbit despre situaţia critică în care a ajuns Dinamo, club care a retrogradat pentru prima dată în istorie.

CS Mioveni a disputat, miercuri, un meci amical cu Farul Constanţa. Cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Andrei Scarlatache, legitimat la fomaţia argeşeană, a vorbit la finalul jocului despre Dinamo, club la care a crescut şi a jucat în mai multe perioada ale carierei.

Fundaşul central este de părere că formaţia bucureşteană trebuie să încerce să promoveze rapid în Liga 1 după numai un sezon. Altfel, lucrurile se vor complica pentru ”câini”.

”Eu am fost la Dinamo într-o perioadă foarte bună şi mie îmi e greu să cred ce se întâmplă, dar aşa ceva... Îmi pare rău, că am fost acolo de la şapte ani.

Să promoveze în prima ligă, că dacă nu o vor face în primul an cred că le va fi foarte greu.

Faptul e consumat. Să mai venim acum sa dezgropăm morţii, ce a fost a fost. Probabil că trebuia să vorbească toţi atunci, nu acum după o lună.

Mult mai la îndemână ar fi să rămână în liga a doua şi să promoveze în primul an, altfel să o ia de la liga a treia, a patra va dura trei-patru ani”, a declarat Scarlatache, după remiza cu Farul.

Andrei Scarlatache a ajuns în vara trecută la CS Mioveni. Clubul argeşean a avut un sezon peste aşteptări şi a evitat retrogradarea în primul sezon de la promovarea în Liga 1.

Fundaşul central consideră că echipa se află în faţa unui nou sezon dificil, dar speră să evite din nou retrogadarea.

”Şi anul trecut eram favoriţi la retrogradare. Când a început campionatul, toţi ne dădeau retrogradaţi şi puteam să ne salvăm cu trei etape înainte. 

Chiar suntem una dintre contracandidate, dar vom face tot posibilul să evităm chiar şi barajul”, a adăugat jucătorul de 35 de ani.

Afla mai multe despre: dinamoscarlatache 

viewscnt
Articole similare