Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3 la Wimbledon! Haddad Maia a fost prea puternică

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3 la Wimbledon! Haddad Maia a fost prea puternică

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea (33 de ani, 37 WTA) s-a oprit în turul 3 la Wimbledon, după ce a fost învinsă de Beatriz Haddad Maia (27 de ani, 13 WTA), scor 2-6, 2-6.

Sorana Cîrstea, învinsă în turul 3 la Wimbledon

Adversara Soranei era considerată favorită înainte de startul meciului, statut confirmat de braziliancă, care a făcut un meci foarte bun. Mult mai hotărâtă, Haddad Maia a controlat punctele importante şi a reuşit să domine meciul, fără mari emoţii.

Sorana a încercat să ofere o replică solidă, însă nu a reuşit să găsească răspunsul câştigător, indiferent de tactica abordată.

Astfel, Beatriz Haddad Maia s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-2, după o oră şi 32 de minute de joc.

Clasamentul WTA | Simona Halep, tot mai jos. Pe ce poziţie a căzut

Irina Begu a coborât un loc şi este pe poziţia 30, cu 1342 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Begu este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia feminină.
Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, aflată pe locul 37, în coborâre un loc, cu 1187 puncte.
Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patrulocuri şi este pe 54, cu 1000 puncte. Ana Bogdan a urcat de pe pe 61 pe 57, cu 972 puncte.
Poloneza Iga Swiatek continuă să fie prima în clasamentul WTA. Numărul 1 mondial din aprilie 2022, Swiatek, în vârstă de 22 de ani şi cu patru turnee de Grand Slam la activ, o devansează în continuare pe belarusa Arina Sabalenka, în timp ce Elena Rîbakina din Kazahstan este pe locul 3.

Afla mai multe despre: sorana cirsteawimbledonhaddad maia 

viewscnt
Articole similare