Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea, în turul doi la Miami Open. Ana Bogdan a fost eliminată în runda inaugurală. Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur

Sorana Cîrstea, în turul doi la Miami Open. Ana Bogdan a fost eliminată în runda inaugurală. Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Miami.

Cîrstea a învins-o pe sportiva mexicană Fernanda Contreras Gomez, numărul 179 WTA, scor 7-6 (6), 6-2, în două ore şi un minut.

Sorana Cîrstea o va întâlni în turul următor pe favorita 5, sportiva franceză Caroline Garcia (4 WTA).

Tot miercuri, Ana Bogdan, locul 60 WTA, a fost eliminată în primul tur de jucătoarea americană Robin Montgomery, locul 193 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-3, în două ore. Montgomery o va întâlni în turul doi pe favorita 19, americanca Madison Keys, locul 21 WTA.

Pe tabloul principal la Miami Open mai este o româncă, Irina Begu, locul 34 WTA. Ea s-a calificat în turul doi, fază în care va juca împotriva sportivei chineze Qinwen Zheng, locul 23 WTA şi favorită 23.

Premiul pentru primul tur este de 18.660 de dolari şi 10 puncte. Jucătoarele calificate în turul doi îşi asigură un premiu de 30.885 de dolari şi 35 de puncte.

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur de la Miami Open

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română, Bianca Andreescu a învins-o miercuri în primul tur de la Miami Open pe sportiva britanică de origine română Emma Răducanu.

Într-un meci care a durat 2 ore şi 33 de minute, Bianca Andreescu (22 de ani, nr 31 WTA) a dispus în trei seturi de Emma Răducanu (20 de ani, nr. 72 WTA). Bianca şi-a adjudecat primul set cu 6-3, iar Emma s-a impus în cel de-al doilea cu 6-3. Setul decisiv a fost câştigat de jucătoarea canadiană cu 6-2.

În turul al doilea Bianca Andreescu o va înfrunta pe Maria Sakkari, din Grecia, favorita nr 7 a turneului de la Miami. Sakkari are 27 de ani şi ocupă locul 10 WTA.

În anul 2021, cele două jucătoare s-au întâlnit în semifinale la Miami Open, iar Bianca s-a impus cu 7-6, 3-6, 7-6, calificându-se în finală, unde s-a retras în timpul setului al doilea.

Afla mai multe despre: sorana cîrsteamiami open 

viewscnt
Articole similare