Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Dioszegi despre harta Ungariei Mari şi banii de la Budapesta au avut ecou în play-off-ul Superligii: "Apreciez enorm! Nu e uşor să zici lucrurile astea" | EXCLUSIV

Declaraţiile lui Dioszegi despre harta Ungariei Mari şi banii de la Budapesta au avut ecou în play-off-ul Superligii: "Apreciez enorm! Nu e uşor să zici lucrurile astea" | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Deciziile luate în Ungaria au pus sub presiune clubul Sepsi, care a oferit o reacţie despre însemnele hărţii Ungariei Mari la meciurile naţionale prin vocea acţionarului Laszlo Dioszegi. Intervenţia afaceristului a fost lăudată de o competitoare din Superligă.

Mihai Stoica, după ce a auzit intervenţia lui Laszlo Dioszegi privind harta Ungariei Mari

După ce Mihai Stoica a spus că e de acord că Sepsi a primit 6 milioane de euro din partea guvrnerului condus de Viktor Orban, managerul general de la FCSB a dorit să laude poziţia clubului condus de Laszlo Dioszegi. 

Acţionarul de la Sepsi a declarat că se delimitează total de polemica iscată în jurul anunţului de la Budapesta, privind însemnele Ungariei Mari. De asemenea, Laszlo Dioszegi a spus că echipa de fotbal din Sfântu Gheorghe nu datorează nimic Ungariei, privind încasările din club, iar replica acestuia a fost comentată de Mihai Stoica. 

"Nu aveam noi nevoie acum după scandalul iscat de Chivulete la Sfântu Gheorghe (n.r. - când a decis ca Sepsi - U Craiova 1948 să fie abandonat). Apreciez enorm poziţia adoptată de oficialii clubului Sepsi, care au zis clar că se delimitează şi nu e uşor să zici lucrurile astea. 

Nu vorbim de câţi bani a primit Sepsi din Ungaria, iar oamenii au spus clar că ei sunt români, aşa am înţeles eu. Indiferent că etnia e maghiară, au spus că sunt români. Au zis că vor să respecte ţara", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Oficialul de la FCSB a continuat cu anunţul controversat al federaţiei maghiare, privind însemnele care pot fi afişate la meciurile naţionalelor. 

"E foarte clar că se pot isca conflicte diplomatice, că nu suntem doar noi în situaţia asta. Am jucat la Backa Topola, în Slovacia, la Dunajska Streda. Dacă nouă ne-au suspendat o parte din stadion că i s-a părut unuia că un steag ar părea un simbol neonazist, crucea celtică, sunt curios ce măsuri va lua UEFA. Cred că o să se ajungă departe", a mai zis conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisteag ungaria marebani sepsi din ungariamihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare