You are here:

Supriză uriaşă la Hermannstadt! Patronul i-a găsit înlocuitor lui Măldărăşanu. Cele două variante pentru banca tehnică

Supriză uriaşă la Hermannstadt! Patronul i-a găsit înlocuitor lui Măldărăşanu. Cele două variante pentru banca tehnică

Hermannstadt​

Comentarii

După şedinţa care a avut loc dimineaţă,Hermannstadt şi-a stabilit priorităţile şi are doua variante înlocuitoare pentru Marius Măldărăşanu.

După ce negocierile cu Adrian Mutu care au picat chiar de la început, deoarece fostul mare fotbalist nu a fost interesat de proiectul de la Sibiu, Hermannstadt a trebuit să îi caute alt înlocuitor actualului tehnician.

Marius Măldărăşanu nu mai este dorit ca principal la echipă, mai ales după declaraţiile lui Claudiu Rotar, actualul finanţator al formaţiei, care l-a contestat vehement pe antrenor.

„Senzaţia mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.", a declarat Claudiu Rotar, conform GSP.ro.

Se pare ca singura problemă rămasă intre club şi antrenor ar mai fi o clauză de reziliere de 50.000 de euro, pe care patronul clubul a facut clar că nu doreşte să o achite.

„Ar fi culmea ca după asemenea rezultate să-i mai dăm şi bani. Cum spuneam, este o chestiune de onoare”

Ultimii doi tehnicieni a lui Poli Iaşi sunt în vârful listei

Tony da Silva şi Leo Grozavu sunt numele favorite pentru preluarea echipei din Sibiu.

Ambii au fost tehnicieni la Poli Iaşi, Leo Grozavu a promovat echipa în prima divizie, iar Tony a reuşit să o menţină fabulos în prima ligă.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanuleo grozavuhermannstadttony da silva 

viewscnt
Articole similare