Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţintesc un loc de play-off, dar conducerea clubului anunţă: ”Nu cred că suntem pregătiţi să jucăm în cupele europene” | EXCLUSIV

Ţintesc un loc de play-off, dar conducerea clubului anunţă: ”Nu cred că suntem pregătiţi să jucăm în cupele europene” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Un club din Superliga României ţinteşte un loc de play-off, dar conducerea grupării a anunţat că aceasta nu este încă pregătită pentru a evolua în cupele europene. În momentul de faţă, echipa în cauză este ocupanta poziţiei a şasea din campionat.

Rapid Bucureşti şi FC Hermannstadt se întâlnesc vineri, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 din Superliga României.

După ce antrenorul Marius Măldărăşanu a prefaţat duelul cu ocupanta locului 2 a campionatului, a venit şi rândul lui Dani Coman să vorbească despre partida din Giuleşti.

Dani Coman, despre insolvenţa de la Hermannstadt: ”Dacă patronii ar vrea mâine să iasă, am ieşi”

De asemenea, preşedintele celor de la Hermannstadt a oferit detalii şi despre subiectul legat de insolvenţa în care se află clubul din Sibiu.

În prezent, FC Hermannstadt ocupă locul 6 în Superligă, cu 34 de puncte, iar Dani Coman a explicat motivele pentru care sibienii îşi doresc o clasare pe una dintre poziţiile de play-off.

”Avem discuţii frecvente despre ieşirea din insolvenţă şi vă spun cât mai serios că, dacă patronii ar vrea mâine să iasă, am ieşi. Nu e niciun impediment din punct de vedere financiar. Am vrut să stabilizăm clubul din punct de vedere financiar şi sportiv. 

În momentul de faţă, nu cred că suntem pregătiţi să jucăm în cupele europene. Şi atunci, nu e mai bine să mai aşteptăm un an de zile? Cred că e cea mai bună reţetă pentru un club: să stabilizeze clubul din toate punctele de vedere şi apoi să faci următorul pas.

(n.r. Există voci care se întreabă de ce echipele care n-au drept de cupele europene să joace în play-off) De ce? Pentru că am muncit pe teren. Jucătorii şi antrenorii au lucrat zi de zi. De ce să nu joci în play-off?

Dacă ajungi în play-off, tu ca jucător te gândeşti să joci cât mai bine, chit că pleci de la Sibiu. Una e să pleci din play-out şi alta e să pleci de la locul 3. Valoarea jucătorilor creşte, valoarea clubului creşte. Sponsorii vor fi altfel”, a declarat Coman, la Orange Sport.

FC Hermannstadt a promovat în elita fotbalului românesc în anul 2022, iar în sezonul trecut a terminat pe locul 6 din play-out.

Afla mai multe despre: hermannstadtdani comansuperliga 

viewscnt
Articole similare