You are here:

Toni Kroos, la capăt de carieră alături de Real Madrid. Discurs tipic al sextuplului câştigător al UEFA Champions League: "Sunt fericit"

Toni Kroos, la capăt de carieră alături de Real Madrid. Discurs tipic al sextuplului câştigător al UEFA Champions League: "Sunt fericit"

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos şi-a disputat ultimul meci ca jucător al celor de la Real Madrid împotriva celor de la Borussia Dortmund, în finala UEFA Champions League.

Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-0 în finala UEFA Champions League disputată la Londra, pe Wembley Stadium. Toni Kroos şi-a disputat ultimul meci în tricoul "Los Blancos", după o perioadă de zece ani petrecută în capitala Spaniei. Kroos şi-a anunţat retragerea din fotbal, la finele turneului EURO 2024.

Astfel, Kroos şi-a luat la revedere de la Real Madrid în cel mai "dulce" mod posibil, cu un nou trofeu UEFA Champions League în palmaresul fotbalistului german. 6 trofee UEFA Champions League a cucerit fotbalistul german, cinci alături de Real Madrid şi unul în perioada sa petrecută la Bayern Munchen. Câştigătorul Cupei Mondiale a avut parte de un discurs tipic, caracteristic, la capătul partidei disputate la Londra. Toni Kroos a îmbrăcat tricoul celor de la Real Madrid în 464 de partide. A înscris de 28 de ori şi a oferit 98 de pase decisive.

Toni Kroos: "Pot fi şi moduri mai urâte de a termina o carieră"

"Pot fi şi moduri mai urâte de a termina o carieră. E o finală de Champions League, suferi, dar la sfârşit... Am avut şansa de a marca primii, ei au avut oportunităţi în prima parte şi n-au făcut-o. Odată marcat primul gol cred că am putut să câştigăm. Real Madrid are un mix de calitate, mentalitate, tot, azi e un exemplu bun că poţi câştiga, chiar când nu eşti echipa mai bună. 

Sunt fericit, e de neimaginat. Niciodată nu mi-am imaginat cât pot câştiga Liga Campionilor de atâtea ori", a declarat Toni Kroos, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: toni kroosreal madridborussia dortmunduefa champions league 

viewscnt
Articole similare