Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să lupte să îl scoată pe Tavi din echipă”. Îndemn pentru jucătorul care şi-a pierdut locul la FCSB: ”Nu l-am citit foarte bine până acum” | EXCLUSIV

”Trebuie să lupte să îl scoată pe Tavi din echipă”. Îndemn pentru jucătorul care şi-a pierdut locul la FCSB: ”Nu l-am citit foarte bine până acum” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre jucătorii de la FCSB care au fost la un moment dat printre favoriţii lui Gigi Becali şi-a pierdut, treptat, locul în echipă şi a ajuns pe banca de rezerve, iar pentru a-l recupera, ar trebui să-l scoată din primul 11 pe Octavian Popescu.

Octavian Popescu este noua senzaţie a celor de la FCSB. Acesta a ajuns să joace pe postul pe care odinioară făcea legea Florinel Coman.

Totuşi, cel din urmă a avut o perioadă de doi ani foarte complicată, cu multiple probleme medicale, probleme ce i-au stopat, cel puţin pentru moment, cariera care se anunţa foarte promiţătoare.

Era considerat următorul jucător pe care Gigi Becali ar fi luat un ”sac” de bani, dar realitatea în prezent este una dură pentru acesta.

În sezonul actual, Florinel Coman a fost deposedat de banderola de căpitan, pe braţul căruia ajunsese în mandatul lui Nicolae Dică, şi a făcut trecerea din om de bază la statutul de jucător de rezervă, care intră în meciuri doar când e nevoie de el.

De decădearea lui Coman a profitat din plin Octavian Popescu, noua ”perlă” a lui Gigi Becali. Patronul a afirmat, în repetate rânduri, că poate obţine până la 50 de milioane de euro pe jucătorul de 19 ani.

”Trebuie să lupte să îl scoată pe Tavi din echipă”. Îndemn pentru jucătorul care şi-a pierdut locul la FCSB: ”Trebuie să înţeleagă” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a avut şi el un mesaj pentru Florinel Coman. Oficialul FCSB-ului i-a atras atenţia jucătorului şi a subliniat că trebuie să lupte cu Octavian Popescu pentru a-şi recăpăta locul în echipă, acela de atacant lateral stânga.

”Coman este atacant lateral stanga. Punct! Nu există altă poziţie pentru Coman. Aia e poziţia pe care joacă el încă de la juniori. 

Trebuie sa fie genul sa se autodepăşească pentru a-l scoate pe Octavian din echipă. Nu ştiu dacă este. Nu am idee. Nu l-am citit foarte bine până acum. Există fotbalişti pe care îi simţi de la inceput. 

El trebuie să înţeleagă că este într-un moment foarte important al carierei pentru că nu a fost obişnuit să nu joace. 

Doi ani a avut probleme foarte mari din cauza accidentărilor, iar acum trebuie să joace bine pentru că e 100%. Trebuie să lupte să îl scoată pe Tavi din echipă. Aşa se rezumă situaţia la momentul acesta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare