Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean s-a retras, dar clubul de suflet din Superliga l-a ofertat ca să revină. Momentul de sinceritate al atacantului: "Nu mă mai gândeam la fotbal 100%" | EXCLUSIV

Ţucudean s-a retras, dar clubul de suflet din Superliga l-a ofertat ca să revină. Momentul de sinceritate al atacantului: "Nu mă mai gândeam la fotbal 100%" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

George Ţucudean a fost nevoit să se retragă în vârf de formă, dar tot a fost căutat de echipe, pentru a marca precum a făcut-o în perioadele petrecute la Viitorul şi CFR Cluj. Fostul tricolor a vorbit despre problema medicală care i-a oprit cariera şi a dezvăluit ce oferte a avut pe masă, după ce s-a lăsat.

George Ţucudean, căutat să semneze şi după ce a fost forţat să se retragă

În toamna anului 2020, George Ţucudean a abandonat cariera de fotbalist, la doar 29 de ani, din cauza problemelor cardiace, pe care le-a avut şi tatăl său. Totul s-a petrecut pe repede înainte şi într-un moment nepotrivit, în care atacantul era în formă. 

Între 2017-2018, Gică Hagi l-a readus în formă la Viitorul, iar cu CFR Cluj a cucerit trei titluri de campion, a jucat în Europa, iar la naţională a fost titularul din atac.

"Clar că te gândeşti în momentul retragerii şi speri să fie cât mai târziu, dar în ziua de azi nu ştii cât te ţine cu fotbalul, trebuie să ai şi un back-up. M-am retras, pentru că aveam o situaţie financiară bună şi a fost mai uşor să mă retrag, dar când te pui în partea cealaltă. Se poate întâmpla ceva, să fie un risc mare şi nu avea rost să forţez.

Punând în balanţă sănătatea, care e cea mai importantă, nu mă mai gândeam aşa la fotbal 100%. Adică aveam frâna de mâna puţin trasă şi nu cred că merita", a declarat George Ţucudean pentru Orange Sport. 

  • 10 meciuri şi 3 goluri sunt cifrele lui George Ţucudean în naţionala României. 

UTA, Dinamo şi cluburi din Arabia Saudită, China şi Turcia au dorit să-l transfere pe George Ţucudean

Cifrele foarte bune din a doua parte a carierei nu le-au oprit pe alte cluburi să-l contacteze pe George Ţucudean, deşi fostul fotbalist îşi anunţase decizia de a se retrage. 

UTA, care abia promovase în Liga 1, şi Dinamo l-au dorit, iar oferte financiare bune au sosit şi din străinătate. Însă, golgheterul n-a dorit să rişte. 

"După ce am terminat cu CFR, am avut câteva oferte să merg în Arabia Saudită, în China mi se pare, în Turcia, pe un salariu foarte bun. Doar ca să ajung acolo şi să am probleme? După să zică oamenii că am venit acolo să-i fentez. N-am făcut asta niciodată. 

A fost pe final de campionat, eu chiar terminam contractul cu cei de la CFR şi apoi ştiu că am avut o discuţie cu Contra pentru Dinamo. A rămas aşa puţin în aer, nici eu nu eram foarte convins, nici ei nu prea ştiau ce se întâmplă. Era în periaoda aia înainte de venriea spaniolilor.

Nici la UTA n-am fost neapărat dorit 100%, dar m-au contactat târziu, la două, trei luni după ce am pus ghetele în cui. Iar ei aveau nevoie de ajutor la momentul acela. Nu puteam să-i ajut de pe canapea sau de pe fotoliu, să nu pot să mă pregătesc", a dezvăluit George Ţucudean pentru Orange Sport. 

George Ţucudean a fost fotbalistul român al anului 2018, iar în carieră a marcat de 96 de ori pentru: Dinamo, CFR Cluj, Viitorul, UTA, Charlton, FCSB, Pandurii şi ASA Târgu Mureş.

Afla mai multe despre: george tucudeanretragere george tucudeangeorge tucudean utageorge tucudean dinamo 

viewscnt
Articole similare