adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Blestemul FCSB a lovit Dinamo! Ce echipă are "palmaresul din 1948 până în 2005"

ULTIMA ORĂ Blestemul FCSB a lovit Dinamo! Ce echipă are "palmaresul din 1948 până în 2005"
Comentarii

Nicolae Badea, afaceristul care controlează AFC Dinamo, echipă din Liga 4, susţine că societatea deţine "palmaresul din 1948 până în 2005". El a oferit detalii care să-i susţină afirmaţia în raport cu SC Dinamo 1948 SA, echipa din Liga 2.

Lovitură pentru Dinamo, în Liga 2: "Palmaresul din 1948 până în 2005 este la AFC Dinamo"

Problemele se ţin scai de "câinii" din Liga 2. Dinamo are nevoie de o sumă importantă de bani, pentru a primi licenţa pentru sezonul următor şi să continue în competiţia, iar nevoia de a echilibra bugetul rămâne, în continuare, mai ales că planul de reorganizare a fost respins. 

În ultimele ore, Nicolae Badea, care figurează încă la societatea din Liga 2 cu 7% dintre acţiuni, a oferit încă o veste rea. 

Afaceristul a afirmat că istoria clubului din "Ştefan cel Mare", din 1948 până în 2005, aparţine echipei înscrise de el în Liga 4. AFC Dinamo este beneficiara palmaresului, iar Nicolae Badea a anunţat că speţa în acest caz este mult mai simplă decât în cazul Stelei Bucureşti. 

Nicolae Badea a transmis că CS Dinamo nu poate emite pretenţii în privinţa palmaresului, întrucât MAI a validat trecerea acestuia spre AFC Dinamo. 

Acţionarul a afirmat că echipa din Liga 2 îşi păstrează istoria de după 2005, atunci când a fost înfiinţată societatea. 

„Evident că după 2005 (n.r. - palmaresul) aparţine lui Dinamo 1948. Începând cu ediţia de campionat 2005-2006. Până atunci palmaresul aparţine lui FC Dinamo (n.r. ACS FC Dinamo, societatea deţinută de el, care are în prezent o echipă înscrisă în Liga 4). Din 1948 până în 2005. (n.r. Clubul Sportiv Dinamo nu are nicio bucăţică de palmares?) Nu, pentru că în 1993 şi în 1995 întreg palmaresul a fost transferat de la secţia de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, s-a transformat în Asociaţia Fotbal Club Dinamo", a spus Nicolae Badea, conform Playsport

"(n.r. Există şansa să se întâmple o situaţie asemănătoare celei de la CSA Steaua şi FCSB?) Nu, nu există, pentru că a fost o transformare juridică acceptată de instanţă, acceptată de tribunal şi dispusă de conducerea Ministerului. Atunci când s-a trecut la renunţarea la fotbal din partea cluburilor departamentale.

Dinamo 2001 a fost o societate, un SRL, cu asociat unic, FC Dinamo. Dinamo 2001 s-a transformat în SA. Schimbarea structurii acţionariale s-a făcut prin majorări succesive de capital social. După anul 2005. Dar Dinamo 1948 nu a primit niciodată în patrimoniu istoria, culorile sau brandul, a primit doar un drept de utilizare. (n.r. SC Dinamo are doar trei, patru trofee, iar restul sunt la ACS FC Dinamo?) Exact”, a adăugat Nicolae Badea pentru sursa citată. 

Într-un interviu acordat Orange Sport, Ionuţ Negoiţă a anunţat care sunt cele două condiţii pentru a se gândi la revenirea la Dinamo

viewscnt
Articole similare