Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un alt fost ”câine” şi-a anunţat revenirea la Dinamo: ”Cu siguranţă! Pentru asta muncesc” | EXCLUSIV

Un alt fost ”câine” şi-a anunţat revenirea la Dinamo: ”Cu siguranţă! Pentru asta muncesc” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Marius Alexe a vorbit despre posibilitatea de a reveni la un moment dat la Dinamo, club care l-a lansat în fotbalul mare.

Ca fotbalist, Marius Alexe a avut o carieră măcinată de accidentări, astfel că nu a putut să-şi atingă adevăratul potenţial.

A crescut în Ştefan cel Mare şi era anunţat ca unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa.

Ajuns la 32 de ani, fostul internaţional român a rămas liber de contract în decembrie 2019 şi nu a mai continuat cariera de jucător.

În schimb, acesta şi-a deschis o academie de juniori. Cu meciuri şi în Serie A, Alexe lucrează la o filială a Academiei Udinese în România.

Un alt fost ”câine” şi-a anunţat revenirea la Dinamo: ”Cu siguranţă! Pentru asta muncesc” | EXCLUSIV

Marius Alexe a luat calea antrenoratului, astfel că a fost chestionat şi cu privire la o posibilă întoarcere la Dinamo.

Formaţia din Ştefan cel Mare se află în cel mai greu moment al existenţei sale. A retrogradat din Liga 1 pentru prima dată în istoria clubului.

Fostul atacant nu ar exclude o revenire la Dinamo la un moment dat, aşa cum au făcut-o şi Cosmin Moţi sau Bogdan Gavrilă.

”Cu siguranţă, pentru asta muncesc, pentru asta învăţ în fiecare zi, însă nu vreau să ard etapele, îmi doresc să... cum am făcut ca fotbalist, nu m-am făcut de râs, i-am dat totul.

Am crescut de la un copil de nouă ani pana la echipa mare la 18 ani. Aşa îmi doresc şi acum, să îmi dezvolt această academie, să vină rezultatele de aici şi apoi totul să vină natural şi să fie continuarea carierei mele”, a declarat Marius Alexe, pentru Orange Sport.

De-a lungul carierei de fotbalist, Alexe a jucat la Dinamo, Sassuolo, Karabukspor (Turcia), Aris Limassol (Cipru), FK Podbrezova (Slovacia),Concordia Chiajna şi FC Argeş.

Acesta are şase prezenţe în Serie A, pentru Sassuolo, în sezonul 2013-2014. Cea mai mare cotă de piaţă a avut-o în 2013, 3,2 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Marius Alexe a îmbrăcat şi tricoul echipei naţionale, acolo unde a jucat de şapte ori, dar fără niciun gol marcat.

Afla mai multe despre: dinamoalexe 

viewscnt
Articole similare