Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Superligă îşi schimbă numele stadionului pe modelul cluburilor de top din afară: ”Ne-am asigura bugetul pe sezonul următor” | EXCLUSIV

Un club din Superligă îşi schimbă numele stadionului pe modelul cluburilor de top din afară: ”Ne-am asigura bugetul pe sezonul următor” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

După Rapid, o altă echipă din Superligă îşi propune să îşi schimbe numele stadionului. Laszlo Dioszegi, finanţatorul lui Sepsi, este în căutare de soluţii pentru a mări bugetul echipei în sezonul următor, asta după ce OTP Bank a încheiat colaborarea cu gruparea din Sfântu Gheorghe,

Dioszegi are planul făcut pentru sezonul următor: ”Vom încerca o altă strategie”

Laszlo Dioszegi a declarat, în exclusivitate pentru Orange Sport, că va încerca să vândă numele stadionului înainte de startul sezonului viitor, pe modelul cluburilor de top din străinătate. În ultimii ani, Wolfsburg, Borussia Dortmund, Juventus, sau Galatasaray au vândut numele stadioanelor pe care îşi dispută meciurile de pe teren propriu, pentru a mări veniturile.

După spusele lui Dioszegi, Sepsi va încerca să găsească un sponsor care să cumpere numele arenei de 8.400 de locuri, pentru a-şi asigura bugetul pentru stagiunea viitoare. Cu toate acestea, Dioszegi a precizat foarte clar că nu va fi de acord ca o casă de pariuri să se implice în acest demers.

”Nu e aşa de uşor, mai vine un sponsor cu 5.000 de euro, cu 10.000 de euro, dar eu cred că putem rezista până în vară fără niciun fel de problemă, iar din vară încercăm altă strategie. Poate reuşim să vindem numele stadionului şi nu ar mai fi nicio problemă pentru sezonul următor”, a spus Laszlo Dioszegi pentru Orange Sport.

Stadionul Sepsi a fost deschis în 2019 şi a costat nu mai puţin de 25,000,000 de euro, iar investiţia a fost finanţată de Guvernul Ungariei.

Sepsi şi-a făcut temele: ”Ne batem cu Hermannstadt, Petrolul, Farul şi U Cluj pentru play-off”

În opinia lui Dioszegi, Oţelul şi FCU Craiova 1948 au şanse minime de a ajunge în play-off, după ce ambele au avut rezultate modeste în primele două etape din acest an.

”(n.r. despre Sepsi - FCU Craiova) Este foarte important pentru amândouă echipele, nici Craiova nu prea se regăseşte şi mai sunt şapte etape. Fiecare meci de acum este capital pentru toate echipele care se luptă pentru play-off. Primele trei echipe au luat un avans mai mare. Farul, Craiova şi noi, niciuna nu este sigură de play-off. Primele trei intră fără probleme, FCSB, Rapid şi CFR. Craiova, Farul şi noi trebuie să luptăm serios, că U Cluj, Petrolul şi Hermannstadt vin din urmă, aceste echipe luptă pentru play-off.

FCU Craiova are şanse puţine şi nici Oţelul Galaţi, nu putem spune că are multe şanse. Din şapte meciuri ar trebui să câştige minimum cinci şi să mai facă un egal sau două. Cred că e imposibil. Nouă, din şapte meciuri, ne-ar mai trei patru victorii. La 45 de puncte, 99% se intră în play-off anul ăsta. Cu 43 de puncte sigur, nu”, a adăugat Dioszegi.

Partida dintre Sepsi şi Universitatea Craiova este programată duminică, pe 4 februarie, de la 15:00, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1 şi Orangesport.

Afla mai multe despre: sepsi sfântu gheorghelaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare