You are here:

Un comentator TV a fost împuşcat în Turcia! Victima, fost fotbalist în naţională, a fost aşteptată după emisiune: "Au tras în picioare"

Un comentator TV a fost împuşcat în Turcia! Victima, fost fotbalist în naţională, a fost aşteptată după emisiune: "Au tras în picioare"
Comentarii

Fostul internaţional turc Serhat Akin, devenit comentator TV, a fost atacat joi, la Istanbul, el fiind împuşcat în picior. Incidentul a fost condamnat de Federaţia Turcă de Fotbal.

Fostul internaţional turc Serhat Akin, devenit comentator TV, a fost împuşcat în picior la Istanbul

Akin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a precizat că a fost împuşcat în picior după ce a părăsit un studio TV din cartierul Beykoz, după victoria echipei Fenerbahce, scor 2-1 în faţa formaţiei Union Saint-Gilloise, în Liga Europa.

"Am aflat cu regret că fostul jucător al echipei naţionale Serhat Akin a fost rănit la picior ca urmare a unui atac armat", a transmis TFF într-un comunicat. „Condamnăm ferm atacul odios şi îi dorim lui Serhat Akin o recuperare rapidă”.

Fostul fotbalist în vârstă de 43 de ani, care a jucat de 16 ori pentru ţara sa între 2002 şi 2006, a fost transportat la spital pentru tratament.

Postarea pe social media a lui Akin a inclus o fotografie cu glezna şi piciorul său însângerate, însoţită de mesajul "Au tras în picioarele mele după program, ultimul nostru cuvânt este Fenerbahce".

 

Afla mai multe despre: serhat akinserhat akin comentator sportiv turciafotbal turcia 

viewscnt
Articole similare