Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un episod care putea omorî şi un taur pentru că stai în 10 oameni”. Cristiano Bergodi îşi felicită jucătorii pentru prima victorie după trei remize: ”Aveam nevoie”

”Un episod care putea omorî şi un taur pentru că stai în 10 oameni”. Cristiano Bergodi îşi felicită jucătorii pentru prima victorie după trei remize: ”Aveam nevoie”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 de ani) a tras concluziile după victoria cu accente dramatice obţinută de Sepsi, la Sfântu Gheorghe, în compania celor de la Hermannstadt.

Sepsi a învins-o pe Hermannstadt, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

Pentru învingători au marcat Aganovic ’27 şi Bălaşa ’88 (penalty). În minutul 75, de la Sepsi a fost eliminat Tamas.

Pentru Hermannstadt a înscris Babic, în minutul 77, din penalty.

”Un episod care putea omorî şi un taur pentru că stai în zece oameni”. Cristiano Bergodi îşi felicită jucătorii pentru prima victorie după trei remize: ”Aveam nevoie”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a fost extrem de mulţumit de victoria obţinută, mai ales că echipa sa a jucat în inferioritate numerică în ultimul sfert de oră.

Totodată, tehnicianul italian a lui Sepsi a vorbit şi despre o eventuală rejucare a meciului cu cei de la U Craiova 1948.

”Un meci frumos, cu multă emoţie. Ei au făcut greşeli, dar, când se greşeşte, se dă gol întotdeauna pentru că advesrarul este mai bun.

După, a venit acest episod cu eliminare şi penalty din partea lui Tamaş şi a fost foarte greu şi probabil putea omorî orice echipă pentru că s-a dat penalty şi roşu.

Băieţii au reacţionat bine până la sfârşit, au crezut, au avut încredere, nu au renunţat şi în zece oameni am reuşit. Am avut emoţii aici toată lumea, dar e frumos aici. E o victorie de moral, care ne aduce puncte.

Această mână la Tamaş, nu ştiu, arbitrul a arbitrat bine. După, penalty-ul nostru e clar, nu am văzut faza noastra la penalty-ul nostru, dar e păcat pentru că a fost un episod care putea omorî şi un taur pentru că stai în 10.

Apoi, ei egalează, şi-au luat imediat mingea, pentru a încerca să câştige. A zis şi Măldă, dar noi nu am renunţat şi am reuşit să creăm ceva şi mă bucur că, prin greşeala de la ei, dar asta e la fotbal. Important e că echipa a avut încredere până la sfârşitul meciului. 

Aveam nevoie de o victorie pentru că nu am jucat slab, dar nu am făcut un joc strălucitor, dar au intervenit probleme în lot. 

(n.r. rejucarea cu U Craiova 1948) Vedem, noi acum avem multe gânduri pentru că avem trei meciuri foarte grele, începând cu marţi la Constanţa, dar vom vedea ce decid cei de la apel”, a declarat Bergodi, după meci.

Afla mai multe despre: sepsi hermannstadtbergodi 

viewscnt
Articole similare