Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou colos în Liga 1: stadion de 34 de milioane € şi buget uriaş! Rivala se teme: "Echipă periculoasă"

Un nou colos în Liga 1: stadion de 34 de milioane € şi buget uriaş! Rivala se teme: "Echipă periculoasă"

Superliga

Comentarii

Emulaţia creată de noul stadion al Rapidului şi posibila infuzie de capital, dacă Dan Şucu - om de afaceri cu avere de peste 120 de milioane de euro - va prelua o parte din acţiunile clubului, va crea un nou colos în Liga 1. Mihai Rotaru, patronul U Craiova, e sigur că Rapid va fi o echipă periculoasă din sezonul viitor încolo.

Nou promovată în Liga 1 în acest sezon, Rapid conduce play-out-ul după ce Adrian Mutu a fost instalat pe banca tehnică. Mihai Rotaru este convins că, dacă giuleştenii vor primi o infuzie de capital din partea lui Dan Şucu, om de afaceri care negociază pentru a prelua o parte din acţiuni, atunci vom avea un nou colos în Liga 1.

Un nou colos în Liga 1: stadion de 34 de milioane € şi buget uriaş! Rivala se teme: "Echipă periculoasă"

Victor Angelescu, patronul Rapidului, negociază vânzarea unei părţi din pachetul de acţiuni către Dan Şucu, un om de afaceri cu o avere de peste 120 de milioane de euro. Dan Şucu este cel care a creat brandul Mobexpert, iar acesta este interesat să investească masiv la Rapid.

La Orange Sport, Mihai Rotaru e convins că Rapid va deveni o echipă periculoasă, o contracandidată la titlu în Liga 1, după ce va primi o infuzie de capital din partea lui Dan Şucu. În plus, Rapid are şi avantajul noului stadion, care a creat o emulaţie fantastică în jurul echipei şi datorită rezultatelor obţinute cu Adrian Mutu pe bancă.

Mihai Rotaru a spus, la Orange Sport, că Rapid "s-a asociat cu o persoană care vine din marketing" şi e sigur că Dan Şucu alături de Victor Angelescu şi Daniel Niculae vor crea o echipă de temut: "Pe Rapid o văd contracandidată, pentru că s-a asociat cu o persoană care vine din marketing. Ştie să construiască un produs şi Rapid va fi o echipă periculoasă", a spus Mihai Rotaru, la Orange Sport.

Victor Angelescu deţine acum 99% din acţiunile Rapidului şi vrea să-i cedeze o parte lui Dan Şucu

Recent, în urmă cu câteva zile, Victor Angelescu a cumpărat de la Martin Machon - un om de afaceri din Cehia - patronul firmei APS Holding, partea de acţiuni pe care o deţinea investitorul străin. Până acum, Victor Angelescu deţinea 49% din Rapid, iar acum deţine 99%. O parte din aceste acţiuni vor ajunge la Dan Şucu.

”(n.r. Despre faptul că a devenit acţionar majoritar) Am cumpărat pachetul de la fostul meu partener, cei 49%, deţin acum 99% din Rapid.(n.r. despre Dan Şucu) A şi fost cu mine la meci (n.r. la Chindia - Rapid 0-0). Sunt discuţii avansate, când o să le încheiem o să aflaţi”, a declarat Victor Angelescu.

Dan Şucu este deja implicat la Rapid, unde susţine financiar dezvoltarea academiei clubului, în care a investit până acum câteva milioane de euro. Însă Dan Şucu ar urma să se implice financiar şi la echipa de seniori.

Afla mai multe despre: mihai rotaru rapidrapid colosrapid liga 1dan sucu rapidrapid 

viewscnt
Articole similare