Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un stadion emblematic a fost închis din cauza unor probleme legate de siguranţa acoperişului

Un stadion emblematic a fost închis din cauza unor probleme legate de siguranţa acoperişului
Comentarii

Autorităţile greceşti au închis cel mai mare stadion din ţară pe fondul îngrijorărilor legate de stabilitatea domului de oţel, un simbol arhitectural construit pentru Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, informează Reuters.

Grecia închide Stadionul Olimpic din cauza unor probleme legate de siguranţa acoperişului

Stadionul Olimpic, cu o capacitate de 70.000 de locuri, găzduieşte evenimente sportive majore pe tot parcursul anului, precum şi concerte sold-out, cel mai recent fiind cel al trupei Guns N' Roses, în vară.

Oficialii stadionului au declarat vineri că toate activităţile vor fi oprite pe termen nedeterminat, după ce un studiu a constatat că acoperişul stadionului - precum şi cel al singurei piste de ciclism din apropiere - "nu respectă nivelurile legale permise de adecvare statică".

Ambele facilităţi sunt găzduite în Centrul Atletic Olimpic din Atena (OAKA), cel mai mare complex sportiv din Grecia, care se întinde pe 250 de hectare şi care a găzduit Jocurile din 2004, dar care de atunci s-a deteriorat.

Clubul de fotbal Panathinaikos a folosit stadionul pentru meciurile de acasă ale echipei în cupele europene în sezonul 2023-24, jucând luna trecută cu spaniolii de la Villarreal.

 

Afla mai multe despre: stadionul olimpic atenastadionul olimpic grecia 

viewscnt
Articole similare