Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, o victorie în opt meciuri în Superliga! "Părerea mea e că nu decid antrenorii care vin acolo. E imposibil să nu reuşeşti"

Universitatea Craiova, o victorie în opt meciuri în Superliga! "Părerea mea e că nu decid antrenorii care vin acolo. E imposibil să nu reuşeşti"
Comentarii

Fostul fundaş al lui Dinamo, Cristi Pulhac, a comentat ultimul rezultat al Universităţii Craiova, care a trecut din nou pe lângă victorie. Expertul Orange Sport crede că antrenorii trecuţi prin Bănie nu au independenţă.

Universitatea Craiova, arătată cu degetul în plină perioadă slabă în campionat

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din Superliga. Oltenii au smuls un egal în prelungiri, după ce au fost conduşi din prima repriză. 

A fost încă un meci în care oltenii n-au luat cele trei puncte. De altfel, echipa antrenată de Ivaylo Petev are o formă slabă în ultima perioadă: 1 victorie cu Sepsi, scor 3-1, în ultimele opt etape din Superliga. 

Cristi Pulhac şi-a spus părerea despre meciul de la Botoşani şi situaţia de la Universitatea Craiova. 

"Am nimerit şi eu ca jucător situaţii de genul ăsta şi e frustrant, dar ce se întâmplă la Botoşani... A venit Bogdan Andone, a redresat echipa, eu credeam că e cartea câştigătoare, dar uite că presiunea locului din clasament îşi spune cuvântul la anumiţi jucători. Botoşani bate CFR acasă, face egal cu Craiova, uite că îţi pune probleme. Asta vreau să văd şi la Dinamo. 

La Craiova sunt două greşeli flagrante (n.r. - la golurile încasate), zici că jucătorii au venit cu două zile înaintea meciului. Singurul, Mitriţă care este... Craiova stă într-un singur jucător, scoate om din joc, are acţiuni în viteză. Mă gândeam că îl au pe Baiaram, l-a schimbat pe Ivan, a intrat Markovic. 

Părerea mea e că nu decid antrenorii care vin acolo. E imposibil să ai jucători de valoare, să ai suport financiar...  Vin antrenori de valoare care nu reuşesc. Mă gândesc şi la declaraţia lui Bancu, cred că a fost şi pentru vestiar, a fost cu direcţie. Ca un căpitan e logic să spui părerea despre jucători, echipă", a declarat Cristi Pulhac, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: ivaylo petevivaylo petev universitatea craiovafc botosani universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare