Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, primul transfer din această vară. Jucătorul a ajuns deja în cantonamentul echipei din Austria

Universitatea Craiova, primul transfer din această vară. Jucătorul a ajuns deja în cantonamentul echipei din Austria
Comentarii

Universitatea Craiova se pregăteşte să facă primul transfer pentru noul sezon, unul în care obiectivele sunt cel puţin la fel de îndrăzneţe ca în stagiunea precedentă.

Universitatea Craiova, primul transfer din această vară. Un fundaş central brazilian, favoritul oltenilor

Universitatea Craiova se va întări cu un fundaş central. Acesta a ajuns deja în cantonamentul oltenilor din Austria.

Formaţia din Bănie urmează să oficializeze achiziţia lui Raul Silva, un apărător brazilian de 32 de ani, conform Fanatik.

Raul Silva vine la Craiova să umple golul liber lăsat în centrul defensivei de plecarea lui Marius Constantin la FC Argeş.

Pentru acea poziţie din teren, gruparea pregătită de Laszlo Balint îi mai are în lot pe fundaşii Paul Papp, Valerică Găman şi Vladimir Screciu.

În ultimul sezon, Raul Silva a evoluat la Estoril, unde a fost împrumutat de Braga. La cea din urmă formaţie era legitimat din 2017 şi a avut cea mai bună perioadă a carierei.

Timp de un an şi jumătate, între iunie 2018 şi decembrie 2019, brazilianul a avut o cotă de cinci milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Din acel moment, Rafa Silva a avut o traiectorie regresivă în carieră până a ajuns să fie liber de contract şi cu o cotă de un milion de euro.

Brazilanul va fi prima întărire a Universităţii Craiova din această vară, după ce de-a lungul sezonului trecut a evoluat în 19 partide, în toate competiţiile. A marcat şi două goluri.

Afla mai multe despre: craiovatransfer 

viewscnt
Articole similare